Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klaunovi u Koprivnici

Maloljetnici se maskirali i paradirali kod škole s kuhinjskim nožem!

klaun
Screenshot
22.10.2016.
u 09:58

Policajci su u torbi pronašli bijelu kutu, dvije maske, platneni prsluk s otisnutim likom kostura te kuhunjski nož.

Koprivnička policija u petak oko 17.30 sati zaprimila je dojavu da je u blizini osnovne škole braće radića viđen klaun koji je imao nož te da se udaljio biciklom. Djelatnici su otišli na teren i oko 19.15 sati u gradskome parku zatekli su dvoje djece stare 13 i 14 godina s biciklima i sportkom torbom.

>> 'Sinoć je pao prvi klaun, prebila ga tri tipa na Sjenjaku u Osijeku'

Policajci su u torbi pronašli bijelu kutu, dvije maske, platneni prsluk s otisnutim likom kostura te kuhunjski nož. O tome će policija, kako je priopćila, podnijeti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu te Centru za socijalnu skrb. 

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
12:31 22.10.2016.

U popravni dom, a roditelji u zatvor!

OB
ObrenM
16:24 22.10.2016.

Policija je pred par dana izjavljivala da toga nema kod nas, vec da je to djecja masta.Vidliva je kvaliteta kadra (Ostoje) strucnjaka za migrante i svastiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije