Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Maloljetnici opljačkali trgovinu i na ulici napadali pješake

Policija
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
04.03.2020.
u 15:20

Obojici maloljetnika određen je istražni zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Dvojica maloljetnika stara 16 godina uhićena su u Međimurju zbog teških krađa i razbojništava.

Jedan od njih se 24. siječnja na ulici u Palovcu biciklom dovezao do 17-godišnje djevojke koja je hodala nogostupom i iz ruke joj istrgnuo mobitel vrijedan oko 1500 kuna, pritom je ozlijedivši. Potom je 20. veljače na ulici u Pribislavcu, zajedno s jednom punoljetnom osobom, biciklom prepriječio put 40-godišnjem pješaku, zaprijetio mu i zatražio novac. Istrgnuli su mu novčanik iz ruku i pobjegli.

Dvojica 16-godišanja u paru su 26. veljače ušli u trgovinu u Turčišću. Jedan je prišao prodavačici s leđa i oborio ju na tlo uperivši joj u glavu startni pištolj. Odgurao ju je u prodajni prostor tražeći da mu preda novac, što je odbila. Drugi je iz džepa njezine radne pregače uzeo ključ od blagajne i pokupio novac, dok je prvi za to vrijeme odvukao prodavačicu do blagajne i pokušao otvoriti vrata spremnika s cigaretama, ali nije uspio.

Pobjegli su, no policija ih je ubrzo pronašla. Obojici maloljetnika određen je istražni zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Ključne riječi

Komentara 3

LA
laurasarajan
18:51 04.03.2020.

Ciganska posla

MO
modovisisajteMaraschino
15:59 04.03.2020.

Opet?

AI
Ante III
21:51 04.03.2020.

10 komentara izbrisani ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije