Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muškarac iz zadra

Maloljetnici obećavao da će je naučiti pjevati, pa je silovao

silovanje,nasilje
Foto: Thinkstock
05.12.2014.
u 16:24

Zadranin je maloljetnicu s kojom nije bio u vezi spolno zlostavljao prije tri godine

Zbog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode, silovanja maloljetnice, 38-godišnji organizator glazbenih događaja s zadarskog područja osuđen je na županijskom sudu na kaznu zatvora od pet godina. Taj je Zadranin maloljetnicu s kojom nije bio u vezi spolno zlostavljao prije tri godine.

Maloljetnica je tada bila povremeni konzument droge, a tijekom njihova ranijeg dugotrajnog druženja manipulirao je njome i iskorištavao njene obiteljske probleme. Tvrdio joj je da će je naučiti pjevati i naći joj angažman u bendu, a na dan spolnog zlostavljanja obećao joj je da će joj dati 300 kuna. Sve se odvijalo u kasnim poslijepodnevnim satima prije tri godine u stanu u centru grada, a maloljetnica se othrvala udarcem u napadača.

Nakon kaznenog djela izjednačenog sa silovanjem maloljetnica se liječila uslijed psihičkih problema. S još dvadesetak maloljetnica održavao je preko društvenih mreža chat kontakt pišući im perverzije.

>>Brutalno silovao djevojku (19) i tukao je dok nije završila u bolnici

>>Britanski vojnik u Austriji silovao šestogodišnjakinju

Komentara 1

Avatar ucjena
ucjena
07:15 07.12.2014.

opet, se nezna, tko je tifus, da se druga, djeca mogu, cuvati, skrivate ga, bando odurna, cure, zene, pri ruci morate imati britvu, i cak, rijeseno za sve vremena, a obavezno ga baciti, da mu ga ne sasiju, ja imam, djedovu, finu britvu, zaljepim je flasterom, za nedaj boze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije