Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kuršanec

Maloljetnici ciglama zasuli policajce i jednog lakše ozlijedili

policija-novi
Arhiva VL
24.03.2011.
u 09:53

Policajci su u romskom naselju u Kuršancu prikupljali podatke kad su mladići nasrnuli na njih

KURŠANEC - Šest mladića, među kojima i trojica maloljetnika, zasula su kamenjem policajce u središtu naselja Kuršanec i jednog lakše ozlijedili. U Varaždinskoj ulici u utorak oko 21.40 sati više osoba mlađe životne dobi iz dvorišta počelo je bacati kamenje i dijelove cigli prema policijskim službenicima Policijske postaje Čakovec koji su u romskom naselju skupljali informacije o jednom kaznenom djelu.

Mladići su kamenjem gađali parkirano službeno policijsko vozilo i dvojicu policijskih službenika starih 38 i 39 godina. Stariji je zadobio lakšu tjelesnu ozljedu koljena, pa mu je pružena liječnička pomoć na odjelu Hitne medicinske pomoći u Čakovcu. Počinitelji su prema njima i vozilu bacili svaki od pet do deset komada većeg kamenja i cigli oštetivši i razbivši prednje vjetrobransko staklo.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima, u nazočnosti roditelja i djelatnice Centra za socijalnu skrb, utvrđeno je da su počinitelji mladići rođeni 1991., 1992., maloljetnik rođen 1994. i dvojica maloljetnika rođeni 1996. godine, svi iz Kuršanca, te jedna nepoznata muška osoba za kojom se još uvijek traga. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene ODO-u za mladež Čakovec zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo napada na službenu osobu.

 

Komentara 7

UK
Ugo Kajvez
10:47 24.03.2011.

Mladež je uvijek slika društva .............

TA
tatamlata
10:55 24.03.2011.

Ne dirajte nam \"\"egipcane\"! Oni imaju puno deca a ta deca ce da mnogo rade za nase peMzije ;/

SL
slavonac42
10:18 04.10.2011.

Dokle god budemo imali ovakve zakone dotle če se dešavati ovo što se dešava u mladeži i dok god maloljetnici i njihovi roditelji nebudu snosili odgovornost za nasilja svoje djece i policija imala vezane ruke zakonom da nesmiju upotrebiti prosvjetnu narodnu palicu dotle nečemo imati ni stabilnu državu,jer ovi pojedini glupaci koji se tobože bore za ljudska prava najobičniji je ološ i klošari koji su isto u mladosti bili huligani pa su za to i pojeli dosta batina a sada odjednom podržavaju zlo u mladeži.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije