Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGODI SE

Malo zamijenili. Objavili vijest da je Šarec dao ostavku, a stavili Plenkovićevu sliku

Andrej Plenković i Marjan Šarec u Bruxellesu
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS/PIXSELL
1/3
27.01.2020.
u 12:50

Slovenski premijer Marjan Šarec kazao je kako njegova manjinska vlada ne može izglasati važne zakone zbog čega šalje svoje pismo ostavke parlamentu i poziva na prijevremene izbore.

Vijest o ostavci slovenskog premijera Marjana Šareca popratili su i svjetski mediji. Međutim, pogreška ugledne agencije Reuters mnoge je nasmijala. Naime, Reuters je vijest o ostavci opremio slikom hrvatskog premijera koji se smješka.

Iako su pogrešku brzo ispravili, novinari slovenskog Dela na vrijeme su je primijetili. 

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjećamo, slovenski premijer Marjan Šarec kazao je kako njegova manjinska vlada ne može izglasati važne zakone, zbog čega šalje svoje pismo ostavke parlamentu i poziva na prijevremene izbore.

Komentara 14

VA
Vagabundo
14:11 27.01.2020.

Mnogi bi htjeli biti kao on

JO
JOHNNY
14:15 27.01.2020.

Treba imati velikih zivaca za biti premijer. Sarec se ocito nije mogao nositi s toliko stresa

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
13:00 27.01.2020.

Ma to bi zlovenci na silu hteli da Šarec bude ko Plenković ali Zlovenci se uhvaćeni s rukama u pekmezu valjaju i dalje u blatu sopstvenog jala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije