Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Hrvatska se desnica pogubila totalno

Grafit ispred Kovačevićevog 'kluba'
Foto: Čitateljica
1/6
27.09.2020.
u 14:28

Ministri su gledali Dragana kao svog idola. Znate, sve je teže danas uzeti mito kao ministar. Stalno vas prate kamere, novinari... ali likove poput Dragana nitko ne dira. Dok slušaju.

Subota 19. 9. 2020.

Hrvatska se desnica pogubila totalno. Da nije poznate lingvistice Karoline Vidović Krišto, ne bismo ni znali da postoji. Zamislite, 500 pripadnika LGBT zajednice maršira Zagrebom i traži da se u Ustavu izjednače sve obitelji i da svi građani, bez obzira na rodne razlike, imaju ista prava i nitko da im se suprotstavi. Nekada se paradu gađalo kamenjima, na nju se bacao suzavac, premlaćivalo se sudionike, a danas je i general Glasnović ostao kući. Čudno neko vrijeme došlo. Ne smiješ tući gejeve, ne smiješ vikati da si za dom spreman, a kako je krenulo, još će nam Srbin postati potpredsjednik Vlade. Što kažete? To već imamo? 

Nedjelja 20. 8. 2020.

Samo dan poslije desnica se pokazala u svoj svojoj ljepoti. Došla je prosvjedovati va Riku, koja grca pod totalitarnom, komunističkom vlašću Vojka Obersnela. Tamo je na vrhu nebodera na Korzu crvena banda istaknula zvijezdu petokraku, taj odvratni simbol Zla, pod kojim su Obijevi prethodnici prije 85 iz grada istjerali naše prijatelje pripadnike Wehrmachta i SS-a i uspostavili crveni teror. Okupljeni ratni veterani i šačica progonjenih hrvatskih domoljuba tražili su da se taj ogavni simbol pod kojim je rušena Hrvatska, molim lijepo, hitno ima skinuti! Odgovoreno im je da nije bilo crvenih bandita, kojih je oko 2800 poginulo pri manjoj razmjeni vatre s njemačkim snagama koje su branile Rijeku, ne bi bilo danas ni hrvatske zastave u Rijeci.

Ponedjeljak 21. 9. 2020.

Oni koji znaju Kolindina Jakova kažu da je uvijek bio miran, tih i povučen čovjek. Gledao je svoja posla. Dok je ona radila za domovinu, on bi djeci skuhao ručak, oprao robu, otišao u šoping... Jedina radost bila mu je naći se s prijateljima, popiti gemišt i malo se opustiti. Kako je volio privatnost, najčešće ga se moglo vidjeti u okupljalištu društvene elite kod Dragana Kovačevića. Uvijek bi sjedio okrenut prozoru, gledao vani i povremeno puhao na okno kako bi mogao prstima po pari ostavljati smiješne poruke. Turudić ga je zezao da bi mu se iza leđa mogli dijeliti milijuni kuna da on ne bi primijetio i izgleda da se baš tako dogodilo. Dobri Jakov baš je gledao kroz prozor kada je Dragan u istoj prostoriji primio gotovo dva milijuna kuna od poduzetnika Peteka. Jakove, izdrži!

Utorak 22. 9. 2020.

I Zoka je volio Dragana i volio je nakon ručka u “Taču” koji put otići do njegova kluba u Slovenskoj, gdje bi promišljao hrvatsku zbilju u društvu dragih prijatelja i brojača novca na šanku. Ljutit je danas na Dragana jer nije imao pojma da novac koji je Dragan brojio na šanku nije baš najlegalnijeg podrijetla, pa se žesti i na Plenkija što nije znao da se Dragana istražuje, nego ga je ponovno imenovao za šefa Janafa. A znate kakav je Plenki. Njega ne zanimaju informacije iz DORH-a. Da nije tako, ne bi mu novinari i tužitelji smijenili polovicu prošle Vlade. Uostalom, vidite da je čak i ministra Ćorića ponovno imenovao.

Srijeda 23. 9. 2020.

Malo nam je potres i korona, sada se u Zagrebu, nakon duljeg vremena, pojavio slučaj bjesnoće. Pobjesnio je, prema vlastitom priznanju, dobri naš Zoka, predsjednik naše domovine. Zoku je uhvatio bijes zbog Plenkija jer ovaj nije znao kaj Dragan dela u Janafu i čije novce broji na šanku u Slovenskoj. Zoki smeta što policija nije davno uhitila Dragana, pogotovo nakon što je primio novac o Peteka. Plenki mu je poručio da je nervozan i da se smiri. Ovo je postalo baš zamršeno. Srećom, uskoro će se osnovati saborsko povjerenstvo. Radi objektivnosti, u njemu će sjediti dečki koji su ipak malo rjeđe dolazili na partije u Slovensku.

Četvrtak 24. 9. 2020.

Samobor i okolica pod policijskom su i vojnom upravom nakon što su tamo izbili neredi. Uzrokovala ih je informacija da je u gepeku Toyote u vlasništvu frenda junaka našeg doba Dragana Kovačevića pronađeno oko milijun eura. Stotine građana pohrlilo je tada otvarati gepeke automobila u blizini pokušavajući otkriti ima li još love po samoborskim prtljažnicima, ali ih je u tome omela policija. Nakon što je u borbi za gepek puknula i prva ustanička puška, reagirala je i vojska. Toyota je bila parkirana u garaži Draganova frenda, tako da sada u blizini garaža u susjedstvu patroliraju jake snage MUP-a.

Petak 25. 9. 2020.

Svi koji su dolazili u Draganov klub u Slovenskoj, a tamo je bilo bivših i aktualnih predsjednika, satnija ministara, bojna sudaca i brigade drugih uglednika, ljubomorno su gledali na brojač novca kojim se Dragan posebno ponosio. Tako vam je to kada ste na takvoj papilova dužnosti 12 godina, u jednom trenutku shvatite da je priljev mita toliki da je najmoderniji brojač novca najmanje što možete napraviti za sebe i one s kojima dijelite lovu. Ministri su gledali Dragana kao svog idola. Znate, sve je teže danas uzeti mito kao ministar. Stalno vas prate kamere, novinari... ali likove poput Dragana nitko ne dira. Dok slušaju.

VIDEO: Zoran Milanović o aferi Janaf i istrazi

Komentara 28

DU
Deleted user
15:29 27.09.2020.

Opet ovaj sa svojim "humorom"...

DO
DOM255
15:08 27.09.2020.

Tako su i titoisti govorili 45-e, ali su se jako razočarali 90-e, a onda još više 95-e

AB
abokatstir
20:08 27.09.2020.

Ministri kao i gosti kao Jakov Kitarović služili su samo kao smokvin list za promenadu levih kriminalaca koji su dolazili po svoje pinke, da se iskoristi brojač. šteta što su ih prekinuli što nisu uspjeli podijeliti milijun eura u autu. a slučajni je došao da se ne baca hrana, a ne po svoj dio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije