Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šef SPS-a

"Mali Sloba" Dačić ispričao se građanima Srbije za devedesete

ivica dačić
Marko Mrkonjić/PIXSELL
04.01.2012.
u 12:57

Za probleme iz devedesetih možda smo dijelom bili krivi mi, a dijelom opća situacija u kojoj smo se nalazili, rekao je predsjednik stranke koju je osnovao Slobodan Milošević

Ivica Dačić, srbijanski ministar unutarnjih poslova i šef Socijalističke partije Srbije, u intervjuu za Press ispričao se građanima za devedesete godine prošlog stoljeća, kada je Srbijom vladao osnivač SPS-a Slobodan Milošević.

– Kada je riječ o partiji čiji sam predsjednik, smatram da trebamo sagledati sve ono što je bilo prije 2000. i izvući pouke kako se to više nikad ne bi ponovilo. U tom smislu mogli bismo se ispričati građanima zbog problema koji su nastajali u to vrijeme, zbog kojih smo možda dijelom bili krivi mi, a dijelom opća situacija u kojoj smo se tada nalazili – rekao je Dačić dodavši da se on nema kome osobno ispričavati.

Dačića su nekad zvali Mali Sloba, no sada se očito želi udaljiti od tog imidža, kao i sama stranka u koju su u međuvremenu ušli i nekadašnji protivnici Miloševićeva režima poput redatelja Srđana Dragojevića. Dačiću neki spočitavaju da izbjegava odlaziti na Miloševićev grob, na što on odgovara da ne želi "graditi svoj politički identitet na Slobodanu Miloševiću ili na njegovu grobu, nego želi imati vlastiti politički identitet".

Komentara 51

VI
Vid
13:41 04.01.2012.

O Dacicu - Ne pada iver daleko od stabla !

JS
ja sam gladan
13:58 04.01.2012.

On se njima ispričao zato kaj su klali, ubijali, rušili po Hrvatskoj! Dok se ne isplati sva šteta koju su napravili, dok se ponizno ne ispričaju, dok ne maknu svoje pretenzije prema Hrvatskoj, dok ne prožive katarzu, za mene jee Srbija genocidna zemlja, a Srbi genocidan narod.

SB
sbb
13:38 04.01.2012.

a nebi li bilo lijepo da se i jos nekom isprica....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije