Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAPAJ

Mali Leon Horvat bori se za život: Thompsone, budite kum!

13.02.2009.
u 15:25

Thompsona za kuma ili ništa od krštenja! – riječi su kojima smo prošlog lipnja započeli priču o mladim supružnicima Ružici i Miroslavu Horvatu, koji su rođenje trećeg djeteta, kao i poteškoćama protkan životni put, poželjeli okruniti kumstvom čovjeka u čijem su životu i pjesama pronašli motiv za svoje pobjede.

Poticaj za život
Tada, prije samo osam mjeseci, Miroslavu, dragovoljcu Domovinskog rata, i Ružici, kojoj je u trudnoći ugrađen pacemaker, rodio se Leon, koji se sa samo 2670 grama izborio za svoje mjesto pod suncem. Kumstvo poznatog pjevača o kojem su nam pričali s obožavanjem, toj mladoj i hrabroj obitelji trebao je biti samo poticaj da kroz nimalo jednostavan život nastave kročiti uzdignute glave. Na žalost, obećanje menedžera Zdravka Barišića kako će posjetiti obitelj i pjevaču prenijeti sliku njihovih želja ostalo je neispunjeno.

Sitni Leon već nekoliko dana na rubu života i smrti leži u bolnici Srebrnjak, a liječničke prognoze nisu nimalo optimistične, doznajemo od uplakane Ružice: - Na Srebrnjak je zaprimljen s teškom upalom pluća, nakon što je kod kuće poplavio pa sam pozvala Hitnu.

Do toga ne bi došlo da nam liječnik opće prakse nije rekao kako se radi o običnoj virozi i poslao nas kući. Leonu je sada oslabljen imunitet i teško se oporavlja jer je kao beba imao izljev krvi u mozak, a ima i cirozu jetre zbog koje je već prijavljen za transplantaciju na Rebru. Izbezumljeni smo od straha i boli - zajecala je Ružica.

Znam da je humanist
- Samo molimo Boga da mu pomogne, da mu podari snagu za život. Tako je sitan, tako nemoćan - govori Miroslav.

- Još jednom molim gosp. Marka Perkovića Thompsona da bude krsni kum mom Leonu. Znam da je humanist, osjećam da je velik čovjek – slomila se Ružica.


Kumstvo je osobna stvar

Marko Perković Thompson do kraja tjedna je u Njemačkoj i tek kad se vrati moći će se nešto konkretnije reći vezano uz kumstvo obitelji Horvat, doznali smo od Zdravka Barišića, menedžera proslavljenog pjevača. Izrazio je žaljenje zbog bolesti malog Leona, a ističe kako je odluka o kumstvu osobna stvar, te samo Thompson može odlučiti o tome.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije