Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILAGOĐENO

Mali kondomi za 12-godišnjake

spol
VL
Autor
Hrvoje Dečak
04.03.2010.
u 15:53

Istraživanje je provela federalna komisija za zdravlje djece i mladih, a sudjelovalo je 1480 djece, uzrasta od 12 do 14 godina. Njih 90 posto je tom prilikom tvrdilo da ima redovite spolne odnose.

U Švicarskoj su u prodaju pušteni mali kondomi za 12-godišnje dječake, prenosi Telegraph. Na ovaj korak švicarska vlada odlučila se nakon poražavajućih rezultata istraživanja koja su pokazala da djeca ovog uzrasta ne koriste nikakvu zaštitu tijekom spolnih odnosa.

Istraživanje je provela federalna komisija za zdravlje djece i mladih, a sudjelovalo je 1480 djece, uzrasta od 12 do 14 godina. Njih 90 posto je tom prilikom tvrdilo da ima redovite spolne odnose.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar m_m
m_m
16:16 04.03.2010.

Konačno moj broj!

ST
stijef
17:28 04.03.2010.

no, hvala bogu, da je netko u stanju prevaliti preko usta da se klinci nece ponasati kao \"djevojcice\" i \"djecaci\" ako ih takvim nazivamo do 18-te godine :-(

Avatar punkufer
punkufer
11:47 05.03.2010.

Kreteni. Situacija u kojoj su mladi na Zapadu sada - ogroman broj maloljetničkih trudnoća, porast broja zaraženih spolnim bolestima, nemoral i prostitucija su rezultat tzv. liberalnog odgoja i ovakvih postupaka. Za djecu je da se igraju, da idu u školulu i slušaju roditelje, a ne da se tako emotino i duhovno nezreli upuštaju u spolne odnose. To samo vodi do obiteljskih i osbnih tragedija te moralnog i svakog drugog srozavanja društva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije