Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvukli podatke

Malezijska policija ima glavnog sumnjivca za slučaj nestalog Boeinga

Zaharie Shah
Foto: Zaharie Shah/Facebook
1/5
22.06.2014.
u 14:39

Doznalo se da je na kućnom simulatoru vježbao slijetanje i uzlijetanje na različitim lokacijama, uključujući i ona na području južnog Indijskog oceana

Malezijska policija ima glavnog sumnjivca za slučaj nestalog Boeinga.

Sumnju su bacili na kapetana letjelice, pilota Zaharieu Shaha (53) . Doznalo se da je na kućnom simulatoru  vježbao slijetanje i uzlijetanje na različitim lokacijama, uključujući i ona na području južnog Indijskog oceana, piše Daily Mail.

Istražitelji su uspjeli dočepati se podataka koji su izbrisani.

Otac je troje djece, a kod kuće je bilo problema i napetosti.

- Zadnji put kad sam razgovarala s njim, jedva sam ga prepoznala. Nije bio otac kojeg sam poznavala. Djelovao je uznemireno i izgubljen u svom svijetu, kazala je ranije Aishah Zaharie, 28-godišnja kćer pilota.

Zrakoplov je "nestao s radara" 8. ožujka leteći od Kuala Lumpura prema Pekingu. U njemu je bilo 239 ljudi, od kojih su trećina Kinezi. Vjeruje se da se zrakoplov srušio u Indijski ocean, no u opsežnoj potrazi nisu pronađeni nikakvi tragovi aviona, a obitelji sumnjaju da im vlasti skrivaju pravu istinu.

Istraga još uvijek traje.

>>Nude 5 milijuna dolara 'zviždaču' koji otkrije sudbinu nestalog Boeinga!

>>Obitelj pilota: Bio je distanciran i zatvoren u svom svijetu

Komentara 1

OB
Objektivno...
21:34 22.06.2014.

Moš mu staviti soli na rep... Možda se zabio u nasip na Savi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije