Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'USTAVNA KRIZA'
Povratak na članak

Malenica: 'Ne znam zašto je predsjednik nervozan, Vijeće može ponovno raspisati natječaj'

Na tvrdnje o nedorečenosti zakona, Malenica govori kako niti jedan zakon nije savršen

Komentari 15

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
01:22 09.03.2021.

Malenica, Predsjednik je izabran od naroda, tebe je izabrao anemični veleizdajnik...

VL
MK
MKinkognito60
00:11 09.03.2021.

Prva dva komentara pa hejteri, uopće nisu pročitali članak. Ako bi ga pročitali utvrdili bi kako se podmeće po cijeloj crti jer traži se predsjednik vrhovnog suda i ne ustavnog suda. Ali to je problem hejtera nije važna vijest nego je važno vrijeđat.

VL
DU
Deleted user
00:02 09.03.2021.

Nedavno sam pročitao članak da taj dodatak Zakona zapravo nije u skladu s procedurom koja je opisana u Ustavu. Odnosno da se povećava kontrola vlade koja već ionako kontrolira izbor Ustavnih sudaca, pa sad povećava kontrolu i nad izborom sudacaa za Vrhovni sud . Na koncu dolazimo do toga da Vlada u potpunosti kontrolira sudstvo. Nije ni čudo da nam je sudstvo korumpirano i neefikasno. Umjesto da politika ima sve manju kontrolu kod nas rade suprotno, da politika ima sve veću kontrolu kako bi se korumpirani političari osigurali od kaznenih progona, odnosno procesi protiv njih mogli zaustavljati i opstruirati na višoj razini. Mafijaši stvorili mafijašku državu.

VL
SA
sani1
00:36 09.03.2021.

Milanović nervozan? Ovaj Malenica mora bit da se s nečim pojačao. Pa njegov šef je nervozan.

VL
ZA
Zapadnjak
08:32 09.03.2021.

Predsjednik je nervozan jer hdzovci sustavno i ocigledno krse ustav... steta je jedino sto nije bio "nervozan" kad nam je paratijelo zabranilo prelazak iz jedne zupanije u drugu, a hdzovo pravosuđe im je dalo za pravo, premda i slijep covjek vidi da se radi o vrhunskoj nepostenosti...

VL
DU
Deleted user
07:41 09.03.2021.

Malenica se čudi da predsjednik ne poštuje zakon jer predlaže svoga kandidata i to kaže netko iz stranke koja je optužena za udruživanje u zločinačku organizaciju i gdje je u godinu dana 16 ministara zbog korupcije moralo napustiti vladu i tako se otvorila rupa za tebe Malenica, korupcijom Draganov rođače!

VL
BL
bluescreen
05:57 09.03.2021.

Bitno da je šmrkavac budan.

VL
VO
volimnju
22:56 08.03.2021.

malenica, ni na jedno pitanje nisi dao konkretan odgovor, nego ismijavaš druge kao i tvoj šef. pa dajte bar jednu stvar pošteno odigrajte

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
22:48 08.03.2021.

Malenica: 'Ne znam zašto je predsjednik nervozan, Domoljybno balkansko Vijeće može ponovno raspisati natječaj, oduzeti mađarima Inu, mazniti rusima Agrokor ili uz domoljubnu obmanu na prevaru maznuti pola love iz EU buđeta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.