Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest
Povratak na članak

Maleni Šimun Petar iz Maslenice izgubio bitku sa zloćudnim tumorom

Petrova bitka počela je prije sedam godina kada je u Zagrebu operirao tumor na mozgu, a 2016. godine rak se vratio u obliku hondoplastičnog osteosarkoma. Nakon kemoterapija i liječenja u Grčkoj dječak je ostao nepokretan.

Komentari 6

ME
medved12
14:22 24.05.2019.

Leti visoko i ponosno hrabri anđele. Nadam se da ti je tamo puno lakše i bolje!

VL
Avatar fredi
fredi
15:06 24.05.2019.

zar "diječak"?! Tužna sam svaki put kad pročitam da je neko dijete otišlo iza duge. Sada barem više ne pati, ali ostaje neopisiva tuga onima koji su ostali iza njega.

VL
OB
Oblivion
15:20 24.05.2019.

Vi koji vičete da se trebalo skupiti više novca. Nije trebalo! Bolest je bila neizlječiva, roditelji su se samo mogli pripremati za konačan ishod koji je bio neizbježan, djetetu pružiti veselje i radost koliko je to moguće. Vi koji govorite da je na boljem mjestu. Nije! 2 m pod zemljom je. Ne postoji bolje mjesto od života. Da postoji svi bi već bili tamo! Nikakav raj, pakao, ništa. Nakon smrti nema ničega, nitko nikad nije potvrdio suprotno niti neće. Lazar kojeg je Isus oživio nigdje nema ni slova o tome što je doživio nakon smrti.

VL
KE
kelab
23:22 24.05.2019.

Tuzno. Nazalost umiru i djeca i mladi i stariji. Najteze je kad roditelji pokapaju svoju djecu. Kad je u pitanju smrtonosna bolest, hvatamo se, kao utopljenik, i slamke. I dobro je da je tako. To, barem, pokaze da se ne ne mirimo s nestajanjem. Ja sam vjernik i vjerujem da ce roditelji susrseti svog SIMUNA. Ljubav ce u vremenu rasti, a u vjecnosti, pokazati se u svem svom sjaju. Sucut roditeljima i svim ozaloscenima zbog ovog privremenog rastanka. SIMUNE PETRE, igraj se s Andjelima.

VL
HR
Hrvoje
13:52 24.05.2019.

Možda su roditelji trebali dignuti apel da se prikupe novci. Tako to djeluje u Hrv, a i drugdje. Tko ima hrabrosti i skupljati novce za dijete, ti imaju šanse, ovi drugi ne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.