Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži ruku za maženje

Maleni Saša pomalo je plah, ali vrlo druželjubiv

Saša
Foto: Privatni album
1/6
31.03.2015.
u 20:59

Saša ima samo četiri mjeseca i krasi ga velika druželjubivost. U privremenom domu kod tete čuvalice s veseljem dočekuje svaku novu macu.

Voli se s njima igrati, a najdraže mu je kad se stisnu jedni uz druge i odspavaju. Velika je maza pa koristi svaku prigodu da zaposli i ruku koja će ga maziti. No, Saša je pomalo plah pa treba strpljive udomitelje koji će se znati nositi s tim. A budu li imali kakvih problema, teta čuvalica nesebično će im pomoći.

Saša se udomljava u kućne uvjete, izlasci u šetnje i boravak u garaži ne zanima ga. Veterinar je potvrdio da je zdrav, a sve ostalo doznat ćete na 098/205-049. Možete ga doći i upoznati.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
LANA555
22:43 31.03.2015.

Maca mjauj slatka je al nebi macu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije