Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnja zatvorom

Maleni Rus umro od alkohola u majčinu mlijeku

Dojenje
Foto: Thinkstock
1/2
27.01.2017.
u 10:40

Istragom je utvrđeno da je majka tijekom dana popila oko dvije litre piva, nahranila sina svojim mlijekom i stavila ga spavati

Žena iz ruskog grada Prokopjevska odgovarat će pred sudom za smrt sinčića jer je utvrđeno da je umro od trovanja alkoholom nakon što ga je dojila u alkoholiziranom stanju, izvijestile su oblasne vlasti.

Istragom je utvrđeno da je majka tijekom dana popila oko dvije litre piva, nahranila sina svojim mlijekom i stavila spavati. Ujutro je otkrila da dijete na pokazuje znakove života i pozvala hitnu pomoć, no liječnici su mogli samo konstatirati djetetovu smrt.

Sudsko-medicinska ekspertiza utvrdila je da je dječak umro od trovanja alkoholom, a 26-godišnja majka odgovarat će za ubojstvo iz nehaja za što joj prijeti dvogodišnja zatvorska kazna.

Umrli dječak bio je treće dijete u obitelji.

Komentara 4

KB
kbr
11:50 27.01.2017.

od 2 litre pive? ne vjerujem da je to bio isključivi razlog smrti

SE
Secli
12:09 27.01.2017.

Prije bi bilo 2 litre votke.

Avatar mason
mason
17:22 27.01.2017.

Jadna ta djeca pored takvih majki.26 godina a vec alkoholicarka ,to ima samo u Rusiji.Malo se radaju a i to sto se rodi ne moze da prezivi ,zbog sistema koji zeli da narod bude pijan 24/7 i ne vidi kako ga par vladajucih ljudi pljacka.Nije ni cudo sto izumiru .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije