Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spašena s ulice

Malena Della traži dom u kojem će se igrati i maziti

Della
Foto: Privatni album
1/5
24.02.2016.
u 19:31

Malena Della na svijet je došla bez prstića na šapi lijeve prednje noge. Da nije imala ekipu koja ju je pazila i štitila, teško da bi dočekala dan kad su je volonteri spasili.

U Noinu arku stigla je jako plašljiva, no vrlo brzo postala je pas koji voli kad ju se mazi. Naučena je na društvo drugih pasa, s kojima se rado igra, a voli i mačke. Della je imala sreću pa je pronašla i privremeni dom. Odlično se snašla i dokazala kako je lako naučiti se na bolje. No, u domu u kojem je sada previše je pasa i Della mora dalje. Idealno bi bilo da ima društvo jer nikad nije bila sama.

Delli njezin hendikep nimalo ne smeta, igra se i trči bez problema. Cijepljena je, čipirana i sterilizirana, a udomljava se na 098/18-74-735.

Komentara 2

SC
schwertransport
21:19 24.02.2016.

pa jel bi mogla zivjet u kucici

Avatar plejer_as
plejer_as
05:20 25.02.2016.

mačke se znaju bolje maziti od kerova. Maženje kerova završava tako da se ili upiša od sreće ili mu se digne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije