Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima li opravdanja?

Majku razapeli zbog ove fotografije, no objasnila je što se zapravo dogodilo

Molly Lensing
Foto: Facebook
05.10.2017.
u 09:50

Molly Lensing snimljena je u zračnoj luci sa svojom dvomjesečnom kćeri. Ostavila ju je da leži na podu dok je tipkala po mobitelu. No, mlada majka kaže da nije bilo onako kako se čini

Ljudi uistinu znaju biti okrutni, a u to se najbolje uvjerila majka po imenu Molly Lensing koja je, nakon što je snimljena u zračnoj luci sa svojom dvomjesečnom kćeri, ismijana na internetu.

Fotografija je nastala prije godinu dana, no ona je tek sada odlučila objasniti što se dogodilo.

Molly je, naime, snimljena u zračnoj luci u Coloradu kada joj je odgođen let, a na fotografiji sjedi na stolcu i tipka po mobitelu, dok djevojčica leži na podu čekaonice u zračnoj luci.

Foto: Facebook/ Naš potok

Iako prema fotografiji ova majka izgleda kao najgora mama na svijetu, sada je objasnila što se toga dana dogodilo.

– Anastasia je satima bila u nosiljci ili sam je držala. Ruke su me boljele, a ona se trebala protegnuti. Osim toga, morala sam javiti što se događa obitelji koja se pitala gdje smo toliko dugo – objasnila je mlada majka, koja uz Anastasiju ima još dvije starije djevojčice.

Fotografiju je na Facebooku objavio jedan od putnika iz zračne luke, a ona se velikom brzinom tada proširila internetom.

– Uplašila sam se za svoj posao jer sam baš počela raditi na odjelu za porode i mislila sam da ću dobiti otkaz ako moji nadređeni vide ovu fotografiju. Srećom, to se nikada nije dogodilo – priča ova medicinska sestra koju su povrijedili komentari i poruke koje je dobila nakon objavljivanja fotografije, no danas se više na njih ne obazire.

– Znam da sam najbolja mama na svijetu mojim djevojčicama, pazim na njih i odgajam ih najbolje što znam – zaključuje ona.

Komentara 35

Avatar white socks
white socks
15:58 05.10.2017.

Po naprednjacima i današnjim medijima, ovo je skroz opravdano. Da je ovako ostavila bespomoćno mlado štene, eeeej, to bi bilo neoprostivo.

DO
domxerex
11:42 05.10.2017.

To rade dežurni dušebrižnici koji nemaju svog života i zato gledaju kako će nekome drugome zasrati njegov život. Pretežito su tobože levičari ili neoliberali (tako se predstavljaju kao i naš SDPJ) društveno-humanističke naobrazbe i misle da su najbolji i najpametnijii na svijetu i da zato mogu i trebaju drugima držati lekcija iako je njihov privatni život u neredu.

IL
ilijan1a
10:52 05.10.2017.

Lika koji je to stavio treba kaznit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije