Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELA NOĆ VJEŠTICA

Majka ušuškala sina koji se vratio iz izlaska, ali tek ujutro doznala je pravu istinu o njemu

Halloween
Facebook
29.10.2020.
u 12:45

Majka je mladića pronašla usred noći u garderobi te mu je donijela jastuk da ne spava na podu

Juliet Jarvis pronašla je svog sina kako pijan spava u garderobi nakon noćnog izlaska za Halloween. Dogodilo se to za Noć vještica prije tri godine.

Mladić je usred noći ušao u kuću i popeo se na kat te zaspao u garderobi svoje majke. Ona je vidjela da leži na podu pa mu je donijela jastuk.

Pijan joj je rekao "hvala ti" i nastavio spavati, a majka se začudila i pomislila otkad je njezin sin Stewart tako pristojan. Čudno joj je bilo i što nema njegova automobila ispred kuće pa je pomislila da se sigurno pokvario, a on je pješice došao kući. Potom je i sama otišla u krevet.

Međutim, kada se ujutro probudila doznala je nešto čemu se sigurno nije nadala. Mladić koji je spavao u njezinoj garderobi uopće nije bio njezin sin nego muškarac po imenu Marc.

On je pijan pao preko ograde u njihov vrt, gdje se skinuo jer je bio blatan, te je ušao u kuću i zaspao. Ujutro ga je pronašao Julietin suprug koji je doznao njegovo ime i što se dogodilo te ga odvezao kući nekoliko kilometara dalje.

Juliet je neobičnu priču objavila na Facebooku te je vjerojatno zahvalna što je sve tako dobro prošlo jer joj je potpuni neznanac proveo noć u kući.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
13:28 29.10.2020.

I muz je popusio pricu?! Jos ga je odvezao i kuci!!! 🤣

Avatar cuki2020
cuki2020
12:59 29.10.2020.

Prije 3 godine ... nema novijih priča

Avatar Vakserčina
Vakserčina
14:43 29.10.2020.

Haha. Ovo je verzija priče za muža..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije