Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA U VUKOVAR

Majka ubijenog Jean-Michela još čeka pravdu za svoga sina: Malo duže to traje...

Katica Zadro i Lyliane Fournier
Foto: Branimir Bradarić
1/4
18.11.2021.
u 09:32

Puna sam emocija danas biti tu na 30. godišnjicu. Prvi put su došli sa mnom unuci iz Francuske, nećaci od Jean Michela, rekla je Lyliane Fournier

Majka ubijenog hrvatskog branitelja Jean-Michela Nicoliera, Lyliane Fournier, stigla je u Vukovar. 

Francuski dragovoljac ubijen je na Ovčari u noći s 20. na 21. studenoga. Bio je star 25 godina, a o Domovinskom ratu gledao je na televiziji kada je odlučio doći u Hrvatsku i pridružiti se našoj vojsci.  

- Puna sam emocija danas biti tu na 30. godišnjicu. Prvi put su došli sa mnom unuci iz Francuske, nećaci od Jean Michela - kazala je novinarima. 

 

Komentirala je i da još nitko nije odgovarao za smrt njezina sina.  

- Malo to duže traje. Prije tri godine doneseno je rješenje na Županijskom sudu u Osijeku protiv Spasoja Petkovića Štuke koji je ubojica Jeana Michela no sada čekamo da državni odvjetnik radi dalje proceduru. To znači da bi dalje trebalo biti provođenje istrage, a onda se može izdati tjeralica. Sada imamo samo rješenje od suda u Osijeku. Isto i u Francuskoj sporo ide sudska procedura - dodala je. 

18.11.2021., Vukovar - Obiljezavanje 30. obljetnice vukovarskog stradanja pod nazivom Dan sjecanja na zrtvu Vukovara 1991.- 2021. Miro Bulj.
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Komentara 1

Avatar Istinski Hrvat
Istinski Hrvat
10:47 18.11.2021.

Majka ubijenog Jean-Michela još čeka pravdu za svoga sina: Malo duže to traje jer gradjanski rat je bio komplikovan i bratstvo i jedinstvo se pomalo razbilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije