Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jezivi prizor

Majka u kamionu svoga sina pronašla ogromnog pauka, ostala u totalnom šoku

Pauk
Foto: Brooke Thorpe/Facebook
1/2
16.02.2021.
u 09:49

Thorpe je snimila fotografije te ih objavila na Facebooku

Brooke Thorpe iz Tasmanije u Australiji ostala je šokirana kada je među igračkama s kojima se igrao njezin sin (4) i nećak (2) otkrila ogromnu ženku pauka koja čuva svoja jajašca. Naime, dječaci su se igrali u dvorištu. Dvogodišnji nećak donio je kamion u kojem se ugnijezdio pauk. 

Thorpe je snimila fotografije te ih objavila na Facebooku. Njen sin je bio oduševljen paukom i obećao je da neće ometati 'mamu pauka'. "Stavili smo ju na sigurno i kad završi proces i mali pauci se izlegu, on će opet dobiti svoju igračku" kazala je majka, piše Daily Mail

Dr. Robert Raven iz muzeja Queensland koji se bavi proučavanjem pauka rekao je da je oko 100 do 200 malih pauka još uvijek u ranoj dvotjednoj to trotjednoj fazi.  Objasnio je da ženka radi svileni slojeve i tako nastaje vrećica koju čuva. Uz jaja ostaje oko dva do tri tjedna.

"Tko naiđe na ovakav prizor trebao bi se kloniti i izbjegavati pomicanje majke pauka dok se bebe ne izlegu", naglašava stručnjak.   

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stefj
10:25 16.02.2021.

Hm, ja sam u dostavama (trgovine koje imaju dostavu) našao žohara i to ne jednom. Od tada pakete pregledavam i raspakiravam izvan kuće i ne hvalim se time u medijima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije