Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je to?

Majka tražila češalj u sinovoj sobi pa se začudila onime što je pronašla

Ben Giffen
Foto: Twitter
1/5
30.04.2018.
u 09:02

Majka je htjela izvući od sina priznanje da se drogira pa mu je poslala fotografiju onoga što je pronašla u njegovoj sobi, no čini se da je bila potpuno u krivu

Malo je majki koje nisu radoznale i dopuštaju djeci potpunu privatnost, a pogotovo kada su u pitanju njihovi tinejdžeri.

Tako je i majka 17-godišnjeg Bena Giffena u potrazi za češljom koji je od nje posudio malo i 'pronjuškala' po ormaru kada on nije bio kod kuće pa se šokirala onime što je pronašla. Međutim, izgleda je bila potpuno u krivu.

Majka je svome sinu poslala fotografiju raskidane vrećice čaja s porukom 'što je to?'. Tinejdžer joj je odgovorio kako mu izgleda kao vrećica čaja. No, majka je bila uporna pokušavajući izvući priznanje da se radi o vrećici s marihuanom.

Foto: Twitter

– Ne, to je jako mala vrećica koja se nalazila u tvome ormaru Ben. Definitivno nije čaj – napisala mu je majka.

– To je vrećica čaja – odgovorio joj je 17-godišnjak.

Majka mu je zatim poslala fotografiju vrećice čaja i 'sumnjive' vrećice koju je pronašla u ormaru.

– To je vrećica čaja – nije se dao tinejdžer. Majka ga je potom upitala što bi vrećica čaja radila u njegovom ormaru, a mladić joj je odgovorio da ne zna kako se ondje našla.

Foto: Twitter

– Bi li policija došla do istog zaključka o vrećici čaja? – nije se dala majka što je posebno nasmijalo njezinog sina koji je zanimljivu prepisku objavio na svom Twitter profilu nakon čega je postala hit na internetu.

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:40 30.04.2018.

vl-dno dna!!!!!!gubim vrijeme na vas!

SO
SoloHan
11:10 30.04.2018.

Karolina pobogu sestro

KT
komen_tar
10:04 30.04.2018.

Upravo ide deinstalacija aplikacije VL. Hvala, dovidjenja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije