Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
genijalno

Majka sinu dala urnebesnu čestitku nakon diplome, fotografija iz Rijeke brzo postala hit

Foto: Facebook
1/2
03.04.2021.
u 14:30

Naravno, fotografija i objava je vrlo brzo prošla cijeli Balkan, što, čini se, dizajneru nije bila namjera pa je objavu naknadno izbrisao.

Branko Gavrić grafički je dizajner iz Beograda koji je na svom Facebooku podijelio fotografiju koja je vrlo brzo postala balkanski viralni hit. Naime, podijelio je fotografiju rođakinje Sanje i njezinog sina koji je upravo završio Pravni fakultet u Rijeci. No, zanimljiva je činjenica da je fakultet sin završio nakon 10 godina.

"Iscrpljena rođakinja Sanja sa sinom na dodjeli diplome koju je dobio za uporno temeljito i strpljivo studiranje - od desetak godina", napisao je Gavrić i podijelio fotografiju.

Foto: Facebook/TS Auris

Pažnju je privukao natpis na plakatu kojeg je majka ponijela na sinovu diplomu, na kojemu je pisalo:  "Hvala k** cu!".

Naravno, fotografija i objava je vrlo brzo prošla cijeli Balkan, što, čini se, dizajneru nije bila namjera pa je objavu naknadno izbrisao. 

Komentara 49

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
14:49 03.04.2021.

Prostaci. Čudi me da Večernji ovo nije objavio u rubrici kultura.

BE
berija
14:48 03.04.2021.

E, kad ja napišem hvala kurcu vi mi obrišete komentar. Ali, kad ROĐAKINJA Sanja napiše, to je super. Da je napisala RODICA Anđa, bilo bi divljaštvo. Pišite hrvatskim jezikom.

KR
kristov
15:21 03.04.2021.

srpska posla na kurčevom srpskom portalu VL! Kakav student, takva i zahvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije