Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresna ispovijest

Majka pretučene djevojke iz Zadra otkrila detalje nakon stravičnog napada

Pretučena djevojka iz Zadra
Foto: Privatni album
1/2
20.06.2018.
u 14:48

"U njegovu društvu je uvijek bilo droge, šmrkao se kokain, to je nešto strašno. I kad se htjela maknuti od njega, on to očito nije najbolje prihvatio", rekla je o odnosu njene kćeri i Kovačevića

Prošle srijede, 13. lipnja, u jednom kafiću na zadarskoj Meladi 31-godišnji Darko Kovačević brutalno je pretukao 18-godišnju djevojku te je nakon toga pobjegao.

Slomljene kosti lica, slomljen nos, tri napuknuta zuba, 20 šavova na licu, šivane usne, modrice na oba oka...posljedice su to napada ljubomornog muškarca i kukavice.  

Za Vijesti.hr majka žrtve otkrila je detalje koji su se događali neposredno nakon stravičnog čina, kao i o pozadinu cijele priče koja je dovela do toga da mu je dopušteno tako nešto učiniti. 

"Ja sam policiju nazvala iste noći, ali reakcije nije bilo. Rekli su mi 'gospođo, što vam je, mi imamo samo jednu patrolu'. Na informaciju da mi je kći brutalno pretučena od nasilnika u kafiću, oni meni to kažu! Nakon što sam nakon brojnih njihovih propusta obavijestila DORH, tek tad se tema proširila. Dijete mi je krvarilo vani 40 minuta dok nije stigla hitna", rekla je majka i tako direktno optužila zadarsku policiju koja je nakon događaja imala različitu priču o tome zašto odmah nisu izašli u javnost.

"Javnost nismo izvijestili o događaju jer smo željeli zaštititi žrtvu, odnosno oštećenicu, koja je mlađa punoljetnica. No nakon nekoliko dana na društvenim mrežama su se pojavile fotografije oštećenice koje su završile u medijima", tada je rekao glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

Majka djevojke opet je iznijela svoje argumente zašto su skrivali napadača.

"Darko, čovjek koji je prebio moju kćer, njihov je druker. Nije ovo prvi put da je prebio neko dijete i to se zna, a policija ne poduzima ništa. Sramotno je da se u kafiću zataškavao cijeli slučaj. U kafiću je bio i A.K., dobar prijatelj i kum Darka koji ga cijelo vrijeme štiti. Kad je Darkov prijatelj i kum A.K. došao u WC nakon što je moja kći premlaćena u prostoru kafića, zatvorio je vrata i otišao pojačati glazbu u kafiću kako se ništa ne bi čulo. Nakon toga ju je Darko nastavio mlatiti, a Ante je sve zataškavao. U međuvremenu je A.K. prao krv iz kafića kako bi sve prikrili", rekla je. 

Sve je zabilježeno i na kamerama.

"Vlasnik kafića sakrio je snimke, a policija je tek nakon šest dana poslala tehničara da provjeri nadzorne kamere. Je li to normalno?" pita se majka koja kaže da njena kći nema problema s priznavanjem "krivice".

"Moja kći s njima je otišla dva ili tri puta na piće, na večer svoje maturalne izašla je s njime u diskoteku, ali brzo je shvatila o kakvom je čovjeku riječ. U njegovu društvu uvijek je bilo droge, šmrkao se kokain, to je nešto strašno. I kad se htjela maknuti od njega, on to očito nije najbolje prihvatio", rekla je o odnosu njene kćeri i Kovačevića, dodavši kako ju je još jedna tragedija pogodila prije godinu dana. 

"Moj suprug  bio je najmlađi logoraš rata, godinama je bolovao od PTSP-a i objesio se prije godinu dana, ali moram se s ovime boriti kako znam i umijem i neka mi dragi Bog pomogne", zaključila je za Vijesti.hr potresena majka.

 

 

Komentara 102

TA
taxiico
15:26 20.06.2018.

gdje su prijatelji bivšega suborca kome dijete tuku da ju zaštite

ZA
!zagreb!
15:01 20.06.2018.

Da mi kćer ovako takne mislim da bih morao na robiju.

DU
Deleted user
15:06 20.06.2018.

Smeće od čovjeka i smeće od pravne države. Kaljuža!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije