Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U čemu je problem?

Majka 'poludjela' kad je vidjela što su joj odgojiteljice iz vrtića poslale kući

ručak
Foto: Facebook
1/2
20.09.2018.
u 09:19

Majka je sinu za ručak spremila sendvič, krekere, sir, krastavce, papriku, celer te grožđe no problem je bio u tri keksića

Majka Laura Lee razljutila se kada je vidjela što su joj odgojiteljice iz vrtića vratile u kutiji za ručak koju je spremila svome dvoipolgodišnjem sinu, a njezina objava odmah je postala hit na društvenim mrežama.

Majka iz engleskog Cornwalla reagirala je nakon što je pročitala članak o najgorim obrocima koje roditelji djeci spremaju za užinu u školi, odnosno vrtiću, a koji uključuju hranu iz restorana brze prehrane kao i energetska pića.

Foto: Facebook/ Naš potok

U njezinoj kutiji za ručak našao se tako sendvič, krekeri, sir, krastavci, paprika, celer te grožđe no problem je bio u tri keksića.

Odgojiteljice su joj u kutiji vratile ta tri keksića uz napomenu kako su oni nezdravi te da ih ubuduće ne daje svome sinu za užinu.

Taj je postupak odgojiteljica izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

– Radila sam u vrtiću i nagledala sam se groznih namirnica u kutijama za ručak. Ovo mi izgleda savršeno – samo je jedan od brojnih komentara.

>> Pogledajte i nevjerojatan prizor snimljen u spavaćoj sobi

Komentara 11

DU
Deleted user
10:46 20.09.2018.

Kru te jebo

SE
Seprtlja
20:05 20.09.2018.

Nemaju 3 besplatna topla obroka u vrtiću? Strašno a opće se ne bune? Pa kod nas bi bili prosvjedi i šatori,grijani plinom

Avatar Bubimir
Bubimir
11:22 25.09.2018.

Problem je u 3 keksića ,pa što da mi onda kažemo za naše osnovne škole u kojima dijeca za topli obrok dobiju 1 čokoladu od 80 grama i suhe prstiće ili jadro kekse sa sokom ,croasan sa hrenovkom pečen u juro a oni ga dobiju u 4 popodne bez da je stajao u frižideru i još puno kombinacija koje ni pas nebi pojeo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije