Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupci su muškarci

Majka otkrila unosan, no neobičan posao: To je pravi rudnik zlata, postala sam ovisna

Rafaela Lamprou
Foto: Facebook
1/2
02.03.2018.
u 13:23

Ova mlada majka dnevno ima oko dvije litre mlijeka, no njezinu sinu nije potrebno toliko pa ga je počela prodavati

Rafaela Lamprou, 24-godišnja majka s Cipra, otkrila je novi, no vrlo neobičan izbor zarade.

Ona je, naime, prije sedam mjeseci rodila sina Anjela kojeg doji, no s obzirom na to da ima puno mlijeka, počela se izdajati. Kako se izdojeno mlijeko sve više nakupljalo, preko interneta je potražila majke kojima bi donirala mlijeko, no onda su muškarci pokazali neočekivani interes.

Ova mlada majka dnevno ima oko dvije litre mlijeka, što je previše za njezina sina, pa ostatak mlijeka skladišti u zamrzivač.

Kako više nije znala što bi s tolikim mlijekom, počela ga je donirati majkama koje se bore s dojenjem.

No onda su joj se počeli javljati i muškarci. Neki tvrde kako im je majčino mlijeko potrebno zbog jačanja mišića jer su na strogoj bodybuilderskoj prehrani, dok drugi očito imaju samo fetiš na to.

Sve u svemu, 24-godišnjakinja odlučila je pokrenuti vlastiti biznis te prodavati svoje mlijeko preko interneta. Trideset mililitara sada naplaćuje jedan euro, a dosad je prodala 500 litara mlijeka te zaradila više od 5000 eura.

– Ne znam što ti muškarci rade s mlijekom. Kažu da je dobro za njihovo tijelo. U početku je bilo malo čudno, no otvorenog sam uma – priča Rafaela.

Koliko će dugo biti u biznisu, ne zna, no tvrdi kako ima potporu supruga te da je postala pomalo ovisna. Pokrenula je i Facebook grupu preko koje pronalazi kupce te izbjegava one koji se čudno ponašaju.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba

Rafaela Lamprou
1/30

Komentara 8

AN
ante555
16:11 02.03.2018.

A da tim bolesnicima ponudi da cuclaju ko bebe, šta bi tek zaradila...

Avatar azъ
azъ
15:28 02.03.2018.

Kada čovjek pomisli da neki članak ne može biti bolesniji onda nas Vl uvjeri da mogu naći još bolesniji sadržaj.

Avatar ivo587
ivo587
14:58 02.03.2018.

500 litara? bok te šta je ova krava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije