Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografira djevojčice

Majka ostala zaprepaštena kada je vidjela što je u ponudi školskog fotografa

fotograf
Foto: Twitter
04.11.2019.
u 19:25

Britanka Sam Walker neugodno se iznenadila kada je vidjela da za školske fotografije nude izbjeljivanje zubi i uklanjanje mrlja s lica

Britanka Sam Walker koja se nedavno preselila u SAD ostala je u šoku kada je vidjela što je uključeno u cijenu fotografiranja u školi koju njezina osmogodišnja kćer pohađa.

Sam radi kao televizijska novinarka u Phoenixu u saveznoj državi Arizoni, a na Twitteru je objavila fotografiju računa na kojem je objašnjeno što učenici dobivaju u sklopu školskog fotografiranja.

Naime, fotograf nudi izbjeljivanje zubi i uklanjanje mrlja s lica kao i ujednačavanje tonusa kože.

– Otkad 8-godišnjakinje moraju biti paranoične zbog nejednakog tona kože? – zapitala se ogorčena majka na Twitteru.

Nakon što se njezina objava proširila internetom javile su se mnoge majke koje su prepričale svoja iskustva sa školskim fotografima.

– Nas uopće nisu niti pitali želimo li uređivanje fotografije već su sami to učinili, djeca su bila neprepoznatljiva – komentirala je jedna majka.

 

Ključne riječi

Komentara 11

DO
domxerex
19:52 04.11.2019.

Bože mili, strašna stvar se zove photo-shop i koriste ga sve medijske kuće. Molim vas probajte naći i prepisivati zanimljivije članke ovi ne bi prošli ni u Zimbabveu. Tamo su komunisti i antifašisti na vlasti.

KO
Kora
21:16 04.11.2019.

Tako se to radi, majka je ostala izvan vremena.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:52 05.11.2019.

retuširati djecu od 8 godina, odvratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije