Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ga pustila dva tjedna u školu
Povratak na članak

Majka ostala šokirana: Mome sinu učiteljica je zalijepila usta trakom jer je pričao

Iz škole su poručili da je to bila samo igra

Komentari 1

ST
Starotopoljanin
09:10 18.12.2020.

nije to nista,moja je nas stavljala na zrna kukuruza da klecimo golih koljena po sat vremena.tukla sa linijalom okomitom stranom po skupljenim prstima,stajanje u kutu po sat vremena bez pogovora.to su bila vremena da smo bili kao bubice,i kada bi dosli kuci ako bi rekli roditeljima jos bi od njih dobili batine.zato smo sutjeli i niti rijeci im nismo rekli,a ako bi koje dijete iz skole reklo,za nas jao se nama,a danas mamice trce ,zovu medije i zale se protiv ucitelja ili uciteljice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.