Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ga pustila dva tjedna u školu

Majka ostala šokirana: Mome sinu učiteljica je zalijepila usta trakom jer je pričao

Obnovljena i drograđena škola u Velikom Trojstvu nedaleko Bjelovara
Damir Spehar/PIXSELL
18.12.2020.
u 08:32

Iz škole su poručili da je to bila samo igra

Majka s Novog Zelanda ostala je šokirana kada je čula što se njezinu sinu dogodilo u školi. Naime, učiteljica mu je zalijepila usta trakom jer je razgovarao na nastavi. Majka je stoga odlučila ne puštati dijete u školu i to dva tjedna. Tvrdi i kako njezin sin nije jedini kojemu je učiteljica trakom zalijepila usta. Rekla je i da ima više dječaka koji su razgovarali pod satom, na što je učiteljica reagirala istom mjerom.

Ravnatelj škole poslao je majci pismo u kojem je potvrdio da je došlo do incidenta, no da je bila riječ samo o igri

– Školska psihologinja ispitala je djecu i roditelje i zaključila je da je stajalište učiteljice bilo da je to samo igra te da su djeca uživala u tome i htjela nastaviti igrati se. Prema tome što je čula od svih njih, to je ono što se i dogodilo – napisao je ravnatelj, piše The Sun.

Njezin sin rekao je da se moraju ispričati kada naprave nešto loše na nastavi i reći da to više neće napraviti. Majka je o incidentu čula od svoje kćeri koja također ide u tu školu. Sin joj ništa nije htio reći jer se bojao da će biti u nevolji. 

Video: Tko namjerava okititi bor ranije? Uz ovaj trik lampice vam se više nikada neće zapetljati, a i izgledat će bolje

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Starotopoljanin
09:10 18.12.2020.

nije to nista,moja je nas stavljala na zrna kukuruza da klecimo golih koljena po sat vremena.tukla sa linijalom okomitom stranom po skupljenim prstima,stajanje u kutu po sat vremena bez pogovora.to su bila vremena da smo bili kao bubice,i kada bi dosli kuci ako bi rekli roditeljima jos bi od njih dobili batine.zato smo sutjeli i niti rijeci im nismo rekli,a ako bi koje dijete iz skole reklo,za nas jao se nama,a danas mamice trce ,zovu medije i zale se protiv ucitelja ili uciteljice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije