Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
leži u bolnici

Majka objavila srcedrapajuću fotografiju posljedica vršnjačkog zlostavljanja njene kćeri (6)

bolnica
Getty Images
31.10.2018.
u 16:55

Carrie je odlučila svoju kćer upisati u drugu školu

Carrie Golledge iz Tivertona u Velikoj Britaniji objavila je srcedrapajuću fotografiju svoje kćeri (6) koja je žrtva zlostavljanja od strane vršnjaka.

Sophie je zbog posljedica zlostavljanja završila u bolnici, a fotografija objavljena na Facebooku pokazuje djevojčicu koja leži na bolničkom krevetu. 

Carrie je u statusu napisala kako je njena kćer prestala jesti te je u samo jednoj noći 20 puta povraćala zbog stresa uzrokovanog zlostavljanjem. Kaže i kako drugi roditelji ismijavaju njenu kćer na društvenim mrežama, a tvrdi da su joj u školi na problem zlostavljanja rekli kako se ovdje radi samo o tome da se 'šestogodišnjaci ponašaju kao šestogodišnjaci'.

Carrie je odlučila svoju kćer upisati u drugu školu, a prijatelje na društvenim mrežama je zamolila da joj pomognu proširiti priču jer Sophie nije jedina kojoj se to događa.

Njena objava prikupila je više od 154 tisuće reakcija i podijeljena je više od 180 tisuća puta.

Pogledajte i video: Zapovjednik spašavao kadeta na treningu bacanja granate

Komentara 16

SM
silva.mi.66
19:01 31.10.2018.

Srcedrapajuce kao riječ zvuči vrlo podcjenjivački. Fini oblik zlostavljanja od strane"novinara"

DU
Deleted user
23:35 31.10.2018.

bezveze, roditelji moraju razgovarati sa svojom djecom i objasniti im da su neki klinci jednostavno kreteni i moraju biti jaki u zivotu jer takav je svijet. I odrasli kreteni su bili mali kreteni jednom.

VL
vlatx
08:04 01.11.2018.

Ajoj ja mislio nešto što se dogodilo kod nas. Ali ne, kod nas nema "zanimljivih" zlostavljanja. U našim školama je "idila", bar za novinare i ministricu. Da se novinar malo više angažirao i raspitao se npr. kod susjedovog malog ilii nećaka ili bilo kojeg drugog djeteta saznao bi da se slične stvari događaju i kod nas. Ali lakše je sjediti za računalom i kopirati vijesti nego ih sam stvarati svojim trudom. Da ne bi bilo da pričam na prazno, u jednom drugom razredu u OŠ u Zagrebu, dijete udara (da ne kažem tuče) učiteljicu, pedagogicu i drugu djecu i nikome ništa. Nikome zanimljiva vijest, ni roditeljima druge djece, ni nadređenim institucijama pa čak ni novinarima. I onda nam trebaju ovakve vijesti iz bijelog svijeta?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije