Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELO SUĐENJE

Majka Nijemca ubijenog u Istri: 'Od ovog procesa očekujem pravdu. Za ubojicu naprosto nemam što reći '

Ubojstvo njemačkog turista
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/2
03.03.2020.
u 17:00

Pred vijećem kojim predsjedava sutkinja Vera Glasnović Gjoni na prvom sudskom ročištu kao svjedoci su ispitani dva prijatelja ubijenog Bessingera, te majka ubijenog.

Na Županijskom sudu u Puli počelo je suđenje 34-godišnjem Edinu Edi Sediću za ubojstvo 23-godišnjeg Patricka Bessingera. On je ubijen 16. srpnja prošle godine na Fažanskoj cesti, u Valbandonu pokraj Pule.

- Od ovog procesa očekujem pravdu. Za ubojicu naprosto nemam što reći - rekla je za Glas Istre majka ubijenog mladića. 

Županijsko državno odvjetništvo lani u studenom podiglo optužnicu zbog počinjenja protupravnog djela zakonskih obilježja ubojstva protiv Sedića. Vještačenjem je utvrđeno kako je Sedić neubrojiv, no ocijenjeno je da je raspravno sposoban. On je na pulski sud doveden iz zatvorske bolnice, gdje se nalazi cijelo vrijeme. 

Pred vijećem kojim predsjedava sutkinja Vera Glasnović Gjoni na prvom sudskom ročištu kao svjedoci ispitani su dva prijatelja ubijenog Bessingera, te njegova majka koja je izjavila da od Sedića neće tražiti odštetu za tragičnu smrt sina.

Video: Ubijen njemački turist na Fažanskoj cesti

Komentara 1

DA
DarthVader
18:46 03.03.2020.

Modovi dajte konacno banirajte ove koji vec tjednima spamaju s sexi stranicama. Neshvacam kako to dopustate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije