Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi biznis

Majka ne doji bebu, već mlijeko izdoji i prodaje bilderima

majčino mlijeko
Foto: Fox 2
20.02.2015.
u 12:48

Početna cijena mlijeka iznosi jedan dolar (5,5 kuna) po unci (28,80 grama), a jedan je ponuđač spreman platiti četverostruko veći iznos

Majka troje djece iz Rosevillea u SAD-u odlučila se za nesvakidašnji poslovni pothvat. Umjesto dojenja najmlađeg djeteta, Lisa Charbonneau odlučila je izdajati mlijeko te ga prodavati majkama kojima ono nedostaje ili bilderima.

Kako piše My Fox Detroit, početna cijena mlijeka iznosi jedan dolar (5,5 kuna) po unci (28,80 grama). Charbonneau za sada ima 70 unci, a prodat će ih najboljem ponuđaču.

– Zdrava sam, ne pijem i ne pušim. Svakodnevno uzimam multivitamine. U majčinu mlijeku gomila je hranjivih tvari – poručila je potencijalnim kupcima putem Facebooka. Međutim, liječnik Shaun Jayakar iz bolnice St.John poručio je da majčino mlijeko nije najbolja opcija za odrasle ljude.

– Ono je dobro za bebe jer sadrži protutijela, ali u stvari ima manje proteina od kravljeg koje možete kupiti u trgovini. Za starije osobe ono nije toliko korisno – pojasnio je liječnik. No, Lisa se s njim ne slaže.

– Moj petomjesečni sinčić teži pet kilograma i raste kao korov. Ako je dobro za njegov rast, zašto se i netko drugi ne bi poslužio tim vitaminima – zaključila je poduzetna majka.

Dok su bilderi iz lokalne teretane poručili su da ih takav suplement niti najmanje ne zanima, Charbonneau je otkrila da ju je kontaktirao potencijalni kupac koji je ponudio četiri dolara za uncu.

>>Htjela se izdojiti na poslu, no šef je rekao: 'Pošpricat ćeš mi ured!'

>>Odrasli muškarci koji piju majčino mlijeko: Daje nam nevjerojatnu energiju

Fox 2 News Headlines

Komentara 1

RE
reborn
15:41 20.02.2015.

U stočarstvu se govedo za proizvodnju mlijeka zove "muzna krava". U ovoj vrsti poslovnog odnosa, kakvo je prikladno ime? Možda "muzna žena"? Ili "muzna poduzetnica"? Možda samo kratko - "muza"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije