Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misteriozna smrt u Virovitici

Majka mladog pročelnika: Razgovaram s njim na groblju i neutješno plačem

Siniša Palm
Grad Virovitica
20.06.2019.
u 11:38

Majka Siniše Palma kazala je da joj nije lako slušati i čitati optužbe na sinov račun

Siniša Palm (37), virovitički pročelnik za financije i gospodarstvo, nestao je 31. svibnja, a njegovo tijelo pronađeno je 3. lipnja u šumi na samoj granici s Mađarskom.

- Svakog jutra i svake večeri idem sinu na grob. Baš kao što je on mene pozdravljao svako jutro kad bi išao na posao i pozdravljao kad bi navečer došao doma. Razgovaram s njim na groblju i neutješno plačem - kazala je za 24sata majka Jadranka Palm.

- Tog dana oko 11 sati došao je kući. Radnici su bojili fasadu, a on je došao i stavio mi ruku na rame. Potapšao me i rekao: ‘Bit će to dobra boja’ - prisjeća se Sinišina majka.

- Ne vjerujem u optužbe o kocki. Živjela sam s njim i ne vjerujem u te priče, ne vjerujem da su istinite. Ne želim sad ništa komentirati, ali znate li onu staru poslovicu ‘Zaklela se zemlja raju da se sve tajne odaju’? Eto. Rekla sam vam sve što majka u ovom trenutku može reći. Sve ostalo ću reći kad dođe vrijeme za to - kaže potresena majka.

Ne vjeruje u službeno izvješće. - Više se ne bojim nikoga, osim Boga. Ja sam majka koja je izgubila dijete, nemam se više čega bojati - objasnila je. Dodala je da joj nije lako slušati i čitati optužbe na sinov račun.

Podsjetimo, Siniša Palm nestao je 31. svibnja, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je 3. lipnja u šumi uz granicu s Mađarskom. Imao je uže oko vrata. Prije nego je izašla službena obavijest o smrti pročelnika, njegov šef, gradonačelnik Ivica Kirin, objavio je da je gradskom proračunu nanesena milijunska šteta i to tijekom nekoliko godina.

Video: Ivica Kirin obratio se novinarima

Komentara 5

Avatar Niškorist
Niškorist
12:36 20.06.2019.

Pokopali ga bez obdukcije ?

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
14:05 20.06.2019.

DIO 1. -- Konstanta hrvatskih medija? Centralno mjesto zauzima velika afera, kao trenutno ova. Ona sluzi da usmjeri bjes javnosti na nekog pojedinca koga su ulovili sa rukama u pekmezu, da ljudi ne bi razmisljali o drugim muljatorima po poglavarstvima, ministarstvima, upravama javnih firmi i ustanovama (sve u svemu vecim ribetinama) koji su popalili v e c e i puno vece iznose a nisu uhiceni. Onda ide blok crne kronike, u kome smo obavjesteni o svim prizorima od ubojstava, nasilja,,,, do saobracajnih unfala u zadnjih 24 sata. Kada smo zadovoljili apetit za krvi i mrznjom, sljede showbiz afere. Tu saznajemo ko je koga shevio, ko je kome prijetio, ko je nabavio novi stan/vilu/jahtu/auto od 100000 eura, ko je sa kim raskinuo,,,,, i sve ostale informacije o raznim Lilama, Sevkama, Majama, Stavrosima, modnim mackima, Neven Ciganovicima, Sonjama, Brenama,,,,,, bez kojih ne bi mogli zivjeti i postojati.. Dok smo i dalje u mislima u zivotima onih prethodnih, novinari nam uvale blok politike/gospodarstva u kojem malim slovima pise ko je sto obecao i izjavio (citaj: drzava nam je u banani). Zatim sljede vjesti iz istocnog i juznog susjedstva, Afganistana,,, i slicnih drzava posle kojih se osjecamo bolje jer saznajemo da je nekom drugom drzava u jos vecoj bananetini......... nastavak sljedi dolje...

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:48 20.06.2019.

A di su pare?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije