Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više ne razgovaraju

Okrutna majka rekla kćeri da promijeni vjenčanu kumu zbog ovog bizarnog razloga

mladenka i majka
Foto: Thinkstock
14.09.2017.
u 08:56

Jedna je majka svojoj 27-godišnjoj kćeri rekla da joj kuma ne bi trebala biti njezina najbolja prijateljica jer ima 'nedostatak' s kojim se rodila

Organiziranje vjenčanja zna biti stresno pogotovo kada se u organizaciju petljaju osobe koje to ne bi trebale.

No ono s čime se susrela jedna mladenka – još je gore od toga. Majka je mladenki, naime, rekla da joj kuma ne bi trebala biti njezina najbolja prijateljica zato što ona šepa.

Majka je to priznala u pismu koje je poslala internetskoj savjetnici Mallory Ortberg, poznatijoj kao "Dear Prudence (Draga mudrosti)".

– Moja 27-godišnja kći i njezina najbolja prijateljica Katie druže se otkad su imale četiri godine. Katie je praktički odrasla u našoj kući i kao kći mi je. Moja kći nedavno se zaručila sa svojim dečkom i objavila da će joj Katie biti kuma. No problem je što Katie šepa jer je rođena s tom poteškoćom. Nije joj problem nositi visoke potpetice i već je izabrala haljinu, no svejedno mislim da se neće uklopiti u vjenčanje moje kćeri šepajući ispred nje. Moja kći zbog toga više ne priča sa mnom, a ja samo želim da vjenčanje bude savršeno – napisala je ova nepromišljena majka.

Mallory Ortberg odgovorila joj je da je okrutna te je upitala kako o Katie može govoriti da joj je kao kći, a želi je izbaciti iz tako važnog događaja u njihovim životima.

– Morate se odmah ispričati svojoj kćeri i poticati je u tome da slijedi ono što joj srce govori – napisala joj je ova savjetnica.

Nadajmo se da je njezin savjet i poslušala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije