Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizaran prizor

Je li ovo najljenija majka na svijetu? Začuđeni susjed snimio kako je ljuljala dijete

djevojčica na ljuljačci
Foto: Screenshot
25.02.2020.
u 08:50

Djevojčica je sama bila ispred zgrade i ljuljala se na ljuljačci za koju je bilo povezano uže koje je vodilo do stana na četvrtom katu

Nevjerojatan prizor snimljen je u ruskom gradu Belgorodu, gdje je jedna majka privukla pozornost susjeda zbog načina na koji je ljuljala svoje dijete na ljuljačci ispred zgrade.

Naime, djevojčica je sama bila ispred zgrade i ljuljala se na ljuljačci za koju je bilo povezano uže koje je vodilo do stana na četvrtom katu. Majka je kroz prozor stana povlačila uže i tako ljuljala svoju djevojčicu.

Bizarnu scenu snimio je jedan od susjeda u petak popodne, a svi su odmah počeli nagađati kako je majka sigurno bila zauzeta kućanskim poslovima pa zbog toga nije mogla izaći iz stana. No s obzirom na to da nije mogla ništa raditi jer je povlačila uže, mnogi su uvjereni da samo nije htjela propustiti omiljenu seriju na televiziji.

GALERIJA Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

djevojčica na ljuljačci
1/29
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije