Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetio je Milinović

Majka legendarnog zapovjednika Gavrana: 'Neće uništiti moga Dadu'

Darko Milinović i Marija Tomljanović
Foto: Lika online
02.09.2018.
u 14:22

Marija Gavran pozvala ga je u kuću na rakiju i priupitala ga “Je li istina da hoće uništiti moga Dadu?”

Kandidat za predsjednika ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović posjetio je Krivi Put, gdje je obišao Spomen dom legendarnog zapovjednika Tigrova Damira Tomljanovića-Gavrana. Kako svjedoči fotografija, srdačno ga je dočekala majka pokojnog Gavrana, Marija, piše Lika online. 

Marija Gavran pozvala ga je u kuću na rakiju i priupitala ga “Je li istina da hoće uništiti moga Dadu?”, na što se Milinović nasmijao i kazao kako će biti sve u redu. 

“Čujem da žele uništiti moga Dadu. E, dok sam ja živa, neće moći” kazala je. 

Milinović se upisao u knjigu utisaka riječima “Damire, budi ponosan na Hrvatsku koju si stvarao i za koju si život dao, kao što smo mi ponosni na Tebe”.

Visoki časni sud HDZ-a sutra bi trebao donijeti odluku o sankciji protiv Milinovića, koji je organizirao dolazak stotinjak članova HDZ-a, većinom iz Gospića, u prostorije središnjice stranke u Zagrebu.

Komentara 17

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
15:43 02.09.2018.

Milinović se ne bi smio naći u istoj rečenici sa Damirom Tomljanovićem Gavranom.

Avatar John Dillinger
John Dillinger
15:36 02.09.2018.

Krenuo Dado s niskim udarcima

Avatar Zgubider.
Zgubider.
17:24 02.09.2018.

"...Visoki časni sud HDZ-a sutra bi trebao donijeti odluku o sankciji protiv Milinovića, koji je organizirao dolazak stotinjak članova HDZ-a, većinom iz Gospića, u prostorije središnjice stranke u Zagrebu...."___Pa jel članovi stranke ne smiju u središnjicu?! Pa jel članovi stranke ne smiju izraziti nezadovoljstvo ili donijeti prijedloge?! Represija, SKJ <-> HDZ, nismo se daleko makli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije