Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB S DAVIDOVOM SESTROM

Majka Komšićeve žrtve: Smiju mi se u lice, a policija zove mene

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
09.09.2019.
u 20:30

Davidova sestra Mateja je ispričala drugu verziju događaja

Vesna Krupljan, majka Kristine Krupljan koju je David Komšić prije dvije godine ubio zadavši joj 88 ubodnih rana, ogorčena je jer se sutra mora javiti u policijsku postaju zbog verbalnog sukoba s Davidovom sestrom. 

- Oni se meni smiju u lice. Sutra ću im to sve reći na policiji. Smije mi se njegova sestra, majka, teta koja je počinila ubojstvo u Bosni. Što bih ja trebala šutjeti. Mene odmah zovu na razgovor u policiju, a njega su tek nakon 12 dana zvali nakon Bukovačke kad je napao Kristinu - kazala je za Jutarnji list.

Ispričala je i kako je došlo do tog sukoba prošlog četvrtka.

- Ja sam sjedila s majkom, Kristininom bakom na klupi, a ona, Davidova sestra, je prolazila s djetetom u kolicima i smijala mi se u lice. Bilo je to kraj mjenjačnice. Nije to bilo prvi put da mi se Komšići smiju u lice i nisam to mogla otrpjeti. Rekla sam joj: "Idi k monstrumu u Lepoglavu!" i pljunula sam kraj nje. Ona je odmah zvala policiju - prepričava Krupljan.

Davidova sestra Mateja je pak ispričala drugu verziju događaja.

- Ja sam prolazila sa svojom sedmomjesečnom bebom u kolicima prema mjenjačnici, nisam ni obraćala pažnju na Vesnu Krupljan, a kamoli da bih joj se smijala. Međutim, ona je kad me ugledala krenula s vulgarnim psovkama i krenula za mnom, pljunula na mene i na moje dijete u kolicima i to je jedini razlog - zbog toga što sam bila s malim djetetom - zašto sam zvala policiju - tvrdi Mateja.

 

 

Komentara 15

Avatar Nomi
Nomi
21:08 09.09.2019.

Divna obitelj Komsic sigurno je u pravu, dokazali su to toliko puta do sad hhahahahaha. Smeca jedna.

BR
bruno19
21:01 09.09.2019.

Bagra ubilačka! Pa oni ne znaju za stid,Boga se ne boje, savjesti nemaju.Sve to zlo u njima će se vratiti na toj maloj djeci.Neka se sestrica malo zamisli i moli Boga za sve ružno što su učinili žrtvi!

Avatar Analizator
Analizator
21:14 09.09.2019.

U normalnoj sredini obitelj manijaka se ima sramiti svoje pojave...kamo sreće da se ostali građani tako ponašaju prema bandi koja ubija i sije strah jer žrtva sutra može biti njihovo dijete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije