Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da, i to je moguće!

Majka joj uzela mobitel, tinejdžerica se preko ovog kućnog uređaja priključila na internet

tinejdžerica
Foto: Getty Images
14.08.2019.
u 20:32

Dok se prije na internet moglo ići samo preko računala, danas je malo uređaja koji nemaju tu mogućnost

Današnja tehnologija uistinu je čudesna, a u to se uvjeravamo svaki dan.

Dok se prije na internet moglo ići samo preko računala, danas je malo uređaja koji nemaju tu mogućnost. Naime, jedna je djevojka tvitala preko svoga pametnog hladnjaka.

Djevojka po imenu Dorothy na Twitteru je objavila kako joj je majka uzela pametni telefon jer je tijekom kuhanja uzrokovala manji požar.

– Rekla mi je da sam ometena pa me stavila u kaznu na dva tjedna – priznala je djevojka na Twitteru na koji je otišla preko svog Nintenda. Kada je majka to shvatila, oduzela joj je Nintendo, ali i Wii preko kojeg je tinejdžerica također koristila društvene mreže.

Kada je ostala bez svih gadgeta, sjetila se da u kući imaju pametni hladnjak.

– Ne znam hoće li se ovo objaviti, razgovaram sa svojim hladnjakom, koji vrag. Mama mi je uzela sve uređaje – tvitala je djevojka.

Hladnjak je marke LG i oni nisu komentirali je li djevojka stvarno mogla tvitati preko njihovog uređaja, no u uputama se lako može otkriti kako pametni hladnjaci imaju mogućnost komunikacije preko društvenih mreža, piše The Guardian.

Možemo samo zaključiti da roditeljima u današnje vrijeme uistinu nije lako...

Komentara 9

DU
Deleted user
22:27 14.08.2019.

Koja čuda bi ta mala napravila da je doma imala "pametnu WC školjku"!!!

DV
dvorskaluda
12:05 15.08.2019.

Još da se sjetila sve to uraditi u badiću minijaturnih dimenzija da joj "bujne obline" istrče, bila bi naslovna vijest poput raznih pjevaljki, starleta i sl.

DU
Deleted user
22:09 14.08.2019.

Može li njen hladnjak poručiti mome da napravi led.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije