Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno ubojstvo

Majka je Denisa rukama davila preko jastuka

Chiara Pašić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/11
02.06.2017.
u 19:56

Do pulske uvale Mandrač tijelo dječaka su dovezle u dječjim kolicima.

Istražitelji vjeruju da je majka Chiara Pašić svog trogodišnjeg sina Denisa, koji je jučer pokopan u BiH, ubila prošlog utorka u krevetu u spavaćoj sobi u stanu u Puli, pišu 24 sata.

Navodno je dječaka davila rukama kroz jastuk, a nakon što se uvjerila da je mrtav, uz pomoć maloljetnice ga je umotala u dekicu.

Do pulske uvale Mandrač tijelo dječaka su dovezle u dječjim kolicima. 

Chiara Pašić Chiara Pašić
1/23

Ušle su u more s dječakovim tijelom i ostavile ga nekoliko metara od obale, a na povratku su unutar napuštene vojarne bacile kolica i dekice. 

Komentara 5

MA
macks
10:22 03.06.2017.

Nepisete da je bila clan SDP a !

BP
blažević pavka malešić
11:35 03.06.2017.

nemam više volje tu monstrumku uopće gledati,gdje su sada pojedine osobe koje podržavaju zakon da malodobno djete pripada majci,samo kojoj majci ,jer ovo nije majka, već neman....

MA
..Marsijanac
01:34 03.06.2017.

Iz kojeg to razloga to sotonisticko stvorenje nazivate majkom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije