Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Požegi

Majka i maleno dijete prevezeni u bolnicu, traktor im oduzeo prednost

Prometna nesreća u Požegi
Foto: D. K./Pozega.eu
1/7
26.09.2018.
u 17:39

Vozačica Ford Focusa pokušala je izbjeći traktor, ali nije uspjela jer joj je doslovno prepriječio cijeli kolnik

Majka i maleno dijete prevezeni su u požešku bolnicu nakon prometne nesreće koja se oko 15,40 sati dogodila u Požegi, na križanju Frankopanske i Cerničke ulice, piše Požega.eu.

Prema prvim, neslužbenim informacijama, Ford Focus požeških registarskih oznaka kojim je upravljala majka se kretao Frankopanskom ulicom iz pravca Emovaca prema Požegi.

Prometna nesreća u Požegi
1/7

Dolaskom do raskrižja s Cerničkom ulicom, traktor s prikolicom kojim je upravljao 81-godišnjak oduzeo im je prednost prolaska. Vozačica Ford Focusa pokušala je izbjeći traktor, ali nije uspjela jer joj je doslovno prepriječio cijeli kolnik. Majka i dijete završili su u bolnici, dok je vozač traktora prošao neozlijeđeno.

Materijalna šteta na Fordu je vrlo velika. Ostaje nepoznanica tko je udario u desnu stranu vjetrobranskog stakla koje je u potpunosti razbijeno, majka ili dijete za koje se ne zna je li bilo vezano sigurnosnim pojasem. Policija obavlja očevid, a promet je na tom dijelu zatvoren.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
KoToTamoPeva
19:12 26.09.2018.

" kojim je upravljao 81-godišnjak "... žao mi je ljudi al ovo nije normalno

GR
grodar
19:48 26.09.2018.

takvi su traktoristi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije