Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi to učinio?

Majka fotografirala kćer u šumi pa otkrila nešto užasno u vrećici pokraj djevojčice

Sarah Hair
Foto: Facebook
1/2
05.03.2018.
u 09:15

Majka je fotografirala kćer Amayu u predivnoj prirodi koja ih je okruživala, no nije odmah primijetila da se pokraj njih nalazi vrećica s uznemirujućim sadržajem

Sarah Hair (35) šetala se šumskim područjem Whinless Down u engleskom Kentu sa svojom petogodišnjom kćeri, no u trenutku kada su zastale fotografirati se, otkrile su nešto zastrašujuće.

Majka je fotografirala kćer Amayu u predivnoj prirodi koja ih je okruživala, no nije odmah primijetila da se kraj njih nalazi vrećica s uznemirujućim sadržajem.

Naime, vrećicu je prva uočila petogodišnja djevojčica koja je dotrčala do nje ne bi li vidjela što se u njoj nalazi.

No, ono što je vidjela šokiralo je djevojčicu. U vrećici se nalazila obezglavljena i spaljena životinja.

Foto: Facebook/ Naš potok

– Nisam ni morala pogledati unutra, vidjela sam da je nešto spaljeno. No, uzele smo štap kako bismo pogledale i uvjerile se da je riječ o spaljenoj životinji. Bila je veličine mačke ili većeg zeca – ispričala je Sarah Hair.

Odmah je pozvala službu za zaštitu životinja, a kada je fotografije objavila na internetu, uvjerila se kako i drugi misle da je riječ o zlostavljanju životinja.

Majka je djevojčici objasnila kako je riječ o nečijem kućnom ljubimcu koji je preminuo jer nije imala srca priznati joj o čemu se zapravo radi.

– Srećom, nije previše ispitivala – kazala je 35-godišnjakinja.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su izludile mnoge: Vidite li što se na njima nalazi?

Sarah Hair
1/18

Komentara 13

IV
IvanHery
09:58 05.03.2018.

A je vam vijest. Baš sam iznenađen ili nisam...

DU
Deleted user
10:54 05.03.2018.

Možda je zaraženi zec.

SC
schwertransport
11:03 05.03.2018.

Mozda je zivotinja samoubojstvo napravila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije