Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukobi u sad-u

Majka Floydove kćeri u suzama: Ona više nema oca i neće biti uz nju. Tražimo pravdu!

Roxie Washington
Foto: Screenshot
1/6
03.06.2020.
u 09:14

Neovisna autopsija, koju je zatražila Floydova obitelj, pokazala je da se muškarac ugušio

Roxie Washington majka šestogodišnje kćeri ubijenog Georgea Floyda, zatražila je pravdu za njega, navodeći da je on bio dobar otac koji nije zaslužio da tako umre.

"Ovdje sam zbog svoje kćeri. Ovdje sam zbog Georgea zato što želim pravdu za njega jer je bio dobar. Bez obzira tko što misli, on je bio dobar. ", rekla je novinarima. "Ona više nema oca i on neće više nikada biti uz nju", dodala je. 

Šestogodišnja kći koju Roxie ima s pokojnim Georgeom Floydom, cijelo je vrijeme stajala uz majku.

Diljem SAD- a nastavljaju se prosvjedi protiv policijske brutalnosti i sustavnog rasizma u Sjedinjenim Državama pokrenuti zbog ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda, a gradovi se pripremaju za potencijalne nove nemire nakon Trumpovih prijetnji za primjenom veće sile. Prosvjednici su promarširali ulicama Washingtona, New Yorka i Los Angelesa. 

Video: Pljačkaši bježali iz trgovine na Manhattanu pa autom udarili policajca

Neovisna autopsija, koju je zatražila Floydova obitelj, pokazala je da se muškarac ugušio. "Dokazi upućuju na zaključak da je uzrok smrti mehanička asfiksija i da je posrijedi ubojstvo", rekla je liječnica Allecia Wilson sa Sveučilišta Michigan koja je sudjelovala u izvođenju autopsije. Chauvin je uhićen i optužen za ubojstvo trećeg stupnja. Otpuštena su trojica njegovih kolega umiješana u slučaj.
 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
11:25 03.06.2020.

hahah a 5 godina robijao

DU
Deleted user
09:27 03.06.2020.

Trojica otpuštenih policajaca su također odgovorni za ubojstvo i trebaju biti u zatvoru!

DU
Deleted user
11:32 03.06.2020.

Sva najveća carstva se uruše iznutra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije