Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novčana kazna

Majka Filipa Zavadlava osuđena za obiteljsko nasilje, prijetila suprugu: 'Sve će ovo gorjeti'

Etel Zavadlav
Foto: Facebook
1/3
11.12.2020.
u 09:01

Zapalila je drvenu masku jer smatra da joj se suprug bavi vradžbinama te da su maske uzrok nesreće u obitelji

Majka optuženika za trostruko ubojstvo Filipa Zavadlava, Etel Zavadlav osuđena je na Prekršajnom sudu u Splitu kaznom od dvije tisuće kuna zbog obiteljskog nasilja. 

Prošle je godine u kolovozu, kako piše Dalmatinski portal, bila nasilna prema suprugu Anti, vrijeđala ga je i prijetila mu. 

"Kurvin sin, od kurve matere, ovo ti je upozorenje, drugi put ćeš ti kompletno gorjeti, sve će ovo gorjeti, pseto, psihopatu", govorila mu je. Zapalila je drvenu masku jer smatra da joj se suprug bavi vradžbinama te da su maske uzrok nesreće u obitelji.

Etel Zavadlav na suđenju je rekla kako se ne osjeća krivom, a njezin je suprug priznao da je samo rekla da je psihopat. Tvrdi da nije piromanka nego da je ciljano htjela uništiti masku

Kazao je i kako mu je zaprijetila kada ju je pitao što radi s maskom, a susjedima, koje je on pozvao, govorila je da je on kriv. Ante tvrdi da mu je Etel zaprijetila rezanjem vrata.

Sudac je odbacio obranu okrivljene te poklonio vjeru Anti Zavadlavu i susjedu koji je naveo što se događalo u stanu.

Komentara 4

IP
info_punkt
09:26 11.12.2020.

još je Filip dobar i isp'o

AU
austrougarskigeneral
09:37 11.12.2020.

ova familija se stalno godinu dana provlači kroz medije. nek njihove probleme rješava socijalna služba.

ST
Stipan
09:30 11.12.2020.

Asocijalna obitelj kojoj je mjesto u ludnici .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije