Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opreza nikad dosta

Majka djevojčici okrenula leđa pa se šokirala kada je vidjela što je napravila

garaža
Foto: screenshot
1/2
10.11.2018.
u 13:00

Majka je s curicom otvarala garažna vrata, no nije očekivala da će se ona uhvatiti za njih kada je otišla po drugo dijete

Da s djecom uvijek treba biti na oprezu uvjerili smo se mnogo puta, a još jedan dokaz je snimka koji kruži društvenim mrežama.

Na njoj se vidi kako majka s dvoje djece i psom dolazi kući. Jedno dijete je u kolicima, a drugo u s njom otvara garažna vrata dok pas čeka kraj kolica.

Kada je otvorila vrata, majka se okrenula kako bi uzela dijete iz kolica, no nije obraćala pažnju na ono što radi starija djevojčica.

A što je napravila, pogledajte u videu:

Komentara 11

Avatar l.salander
l.salander
16:58 10.11.2018.

Pas je najpametniji

VI
Vito
13:57 10.11.2018.

Sad su "na udaru" proizvođaći garažnih vratiju - moraju poboljšati osjetnike kojima bi vrata automatski stala kad ih optereti deset kilograma.

VI
Vito
13:55 10.11.2018.

Majka djevojčici okrenula leđa pa se šokirala kada je vidjela što je napravila ::: Što radi ??? __ Igra se viseći na vratima. __ Očito joj to nije prvi puta. __ Mala je 100 % pametnija od "autora" ovog članka, jer autor" nevidi očito - djete je krenulo prema prekidaču za otvaranje vrata da bi nakon toga uhvatilo vrata koja su ju očekivano podignula. __ Sigurno se jedanko tako igra i kad je tata kod kuće, on ju očito i naučio gdje treba uhvatiti vrata da ju podignu - ruke drži točno na mjestu gdje je dobro za hvatanje. __ To se zove sloboda razmišljanja i djelovanja, bez straha, uz potpunu sigurnost u sebe i roditelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije