Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Kaštelima

Majka djevojčice koju je napao pedofil: Noge su mi se oduzele, bosa sam trčala kćeri

HNK Hajduk - RNK Split
Ivana Ivanovic/PIXSELL
07.10.2020.
u 09:43

S leđa je uhvatio moju kćerku i počeo joj se približavati i čak prislanjati svoju glavu uz njezin vrat. Prijateljica je počela vrištati, a moja kćerka plakati.

Dan nakon što se u Splitu u neposrednoj blizini dječjeg vrtića i škole muškarac samozadovoljavao pred maloljetnim djetetom, jednako strašan događaj „pogodio“ je i Kaštel Gomilicu. Nešto prije deset sati u utorak ujutro u parku mlađi muškarac prišao je s leđa devetogodišnjoj djevojčici te je počeo maziti po vratu i ljubiti.

- Moja kćerkica je bila na treningu nakon kojega se kući vraćala sa svojom prijateljicom. No, na povratku nije mi odgovarala na pozive. Odmah su mi se oduzele noge i to mi je bio alarm za uzbunu. Pomislila sam ono najgore, kako ju je ne daj Bože udario neki automobil. Nakon što sam vidjela da mi ne odgovara, krenula sam nazvati njezinu prijateljicu, a u tom trenu ona je nazvala mene. Malena je plakala i u šoku mi kazala kako je njezinu prijateljicu napao neki momak, počeo je s leđa dirati i maziti te ljubiti po vratu. Odsjekla sam se i doslovno bosih nogu krenula trčati prema svom djetetu i prijateljici - kazala je šokirana i uplakana majka djevojčice za Slobodnu Dalmaciju te dodala kako se devetogodišnjakinja osjeća dobro.

- Nakon treninga, dodaje majka, njih dvije su krenule kući i uočile momka mlađih godina. Bio je proćelav, u crnoj trenirci i crnim tenisicama, s tamnomodrom majicom na sebi. Kazale su mi kako je imao oko 25 do 30 godina. One su nastavile put do kuće, no nakon nekih 300 metara, u susjednoj ulici, on ih je dočekao u nekom grmlju i napao. Sa leđa je uhvatio moju kćerku i počeo joj se približavati i čak prislanjati svoju glavu uz njezin vrat. Prijateljica je počela vrištati, a moja kćerka plakati. Tko zna što bi bilo da prijateljica nije vrištala, a manijak se prepao, ili da je moje dijete bilo samo - u šoku je pričala majka te dodala:

- Njih dvije su, nakon što je on pobjegao, jednako tako otrčale do prve sigurne ulice i spasile se od manijaka. Ona je još malena, kao i njezina prijateljica, pa valjda ne razumiju što se zapravo dogodilo. U jednu ruku bolje je da je tako. Sada moramo pratiti razvoj situacije i ako bude potrebno obratiti ćemo se nadležnim institucijama, a to nam je savjetovala i policija. U šoku smo i ja i suprug i cijela rodbina i prijatelji. Ne ponovilo se nikada.

Pogledajte i video - Bio bez gaća: Uhvatili pedofila koji je u liftu zlostavljao djevojčicu

Komentara 1

AR
Archangel711
11:31 07.10.2020.

Cvilio bi on meni ko odjak dok se uhvati za uši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije