Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Majka zaraženih blizanaca: Ako ste majka, možete zamisliti kako mi je

Karantena u klinici Fran Mihaljević
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
26.02.2020.
u 21:05

I ona je u kućnoj izolaciji i osjeća se dobro

Majka blizanaca koji su prvi u Hrvatskoj oboljeli od koronavirusa u šoku je zbog svega što ju je snašlo, ali dodaje kako je rekacija svih nadležnih službi bila brza i za svaku pohvalu.

- Ne moram reći kako sam se osjećala čuvši da mi je sin zaražen. Ako ste majka, možete zamisliti. Sa sinovima sam u kontaktu, no ne mogu ih posjećivati. Imaju blaži oblik bolesti. Mogu vam reći na primjeru svoje djece da su naše službe za svaku pohvalu. Vrlo su organizirane i humane na nivou, a uvjeti su iznad svih očekivanja - kazala je majka za 24sata.

I ona je, dodaje, u kućnoj izolaciji i osjeća se dobro. Iz bolnice bi trebala biti puštena večeras i djevojka prvog zaraženog mladića koja je s njim boravila u Milanu. Osjeća se dobro, a kako smo doznali od ministra zdravstva Vilija Beroša, nakon više ponovljenih testiranja utvrđeno je da je negativna na koronavirus zbog čega je odlučeno da će djevojka biti otpuštena.

 - S djevojkom je u Italiji bio tri dana, no ona nema simptoma. To je zaista zanimljivo kod ove bolesti - kaže majka blizanaca.

VIDEO Ravnatelj OB Bjelovar, međunarodno poznat liječnik Ali Allouch o koronavirusu

>> Najnovije vijesti o koronavirusu u Hrvatskoj pratite ovdje.

>> TemaKoronavirus

Ključne riječi

Komentara 7

ZA
zagrebgorica
21:27 26.02.2020.

Da bas je zanimljivo da djevojka nije zarazena. Nakon sta ju odpuste i bude u kontaktu sa drugima mogla bi dobit simptome.Ionako kazu da dok nema simptoma nalazi su nepouzdani.A inkubacija je 14 dana

SA
sargu123
21:28 26.02.2020.

Jel sinek pričao kakva je bila tekma?

Avatar Jadranka Belančić
Jadranka Belančić
12:02 27.02.2020.

A kako je tek roditeljima čija djeca nisu zdrava.. 😞

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije