Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA ŠTANDOVI

Majher: Laco mi je rekao da će račun za spot platiti "U ime obitelji"

Suđenje Bandiću
Sanjin Strukic/Pixsell
19.09.2018.
u 14:04

Josip Majher, direktor Plavog radija, kazao je da je na zamolbu Mije Lace emitirao radijski spot za referendum “Birajmo zastupnike imenom i prezimenom”.

Direktori i djelatnici lokalnih radiopostaja svjedočili su na zagrebačkom Županijskom sudu u nastavku suđenja gradonačelniku Milanu Bandiću i drugima optuženima u aferi Štandovi. Josip Majher, direktor Plavog radija, kazao je da je na zamolbu Mije Lace emitirao radijski spot za referendum “Birajmo zastupnike imenom i prezimenom”.

– Trošak emitiranja tog spota bio je oko 8000 kuna, a mi smo fakturu poslali “U ime obitelji” jer je Laco na upit tko će to platiti rekao da će platiti “U ime obitelji”. Taj račun nije podmiren – kazao je Majher.

Za razliku od njega, Dragutin Gradečak, koji je bio direktor radija “Kaj”, kazao je da misli kako je trošak spota podmiren te da ga je podmirila udruga koja ga je naručila. Sanja Vernić u inkriminirano vrijeme radila je na više radiopostaja, te je kazala da je na tim postajama radila kampanju za “Birajmo zastupnike imenom i prezimenom”.

– Radilo se o malo broju emitiranja, a koliko znam emitiranje spota naručila je udruga. Ne znam je li faktura plaćena – kazala je svjedokinja. Kada joj je predočeno da je u istrazi rekla da je udruga “U ime obitelji“ odbila platiti račun jer nisu mislili da će se spot emitirati, dok sada iskazuje drukčije, svjedokinja je kazala:

– Više se ne sjećam da su odbili platiti račun.

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvonimir13
17:31 21.09.2018.

Sve ugledni građani !!! buahhaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije