Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo morate vidjeti

Majci ukrao novi BMW, a o njezinoj reakciji svi pričaju

ukrao BMW
Foto: Screenshot
1/4
21.10.2018.
u 11:10

Snimka koju je objavila Liza Campero oduševila je internet, a sada su brat i sestra objasnili što se točno događalo toga dana

Snimka majke koja juri za svojim 13-godišnjim sinom koji joj je ukrao novi BMW kako bi provozao svoje prijatelje, oduševila je internet, a na Twitteru ju je objavila sestra Liza Campero koja je sada detaljno objasnila što se događalo toga dana.

Njezin brat Aaron (13) dobro se osramotio kada ga je majka pronašla na cesti u El Pasu u američkoj saveznoj državi Teksas i istukla ga s remenom dok je njegova sestra to sve snimala.

Dječak je, naime, isključio WiFi u kući kako bi se ugasile sigurnosne kamere koje imaju postavljene da majka na poslu ne vidi kako joj uzima automobil.

Potom je sjeo u automobil i otišao po svog najboljeg prijatelja.

Kada je majka saznala što se događa,. brzo je sjela u automobil i otišla tražiti sina. Otkrila je u kojem se smjeru kreće, a kada je vidjela svoj automobil pojurila je za njim.

– Staniiiii – galamila je iz svoga vozila dok ju je kći snimala. Uzela je remen i krenula prema svome sinu. Počela ga je udarati njime.

– Kada je vidio da mu se približava počeo se smijati, no kada je ugledao remen, odmah mu je nestao osmjeh s lica – ispričala je njegova sestra.

Pogledajte video najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama:

 

Nakon što je njezin video postao hit na internetu, brat i sestra zajedno su stali pred kameru i ispričali što se točno događalo toga dana.

Ključne riječi

Komentara 26

CE
Cekercina
11:54 21.10.2018.

batina iz raja! sad ce klosarske liberalno destruktine udruge moralziriat i dijelit lekcije kako se odgaja dite... hahaha

HA
HaryHole33
14:35 21.10.2018.

Bez toga nema reda i odgoja. Pok stari me nekoliko puta u životu tako izmlatio. Od mene je načinio čovjeka . Stekao VSS pošteno odradio svoje poslove, imamo obitelj ,prekrasne unuke.

LA
larala
21:07 21.10.2018.

ne podržavam batinjanje djece ali ovu ženu u potpunosti razumijem i podržavam....balonji kojem tako nešto može pasti na pamet jedino batinom možeš objasniti, da mu tako nešto više nikad ne padne na pamet a, svi vi koji osuđujete majku, osuđivali bi ju još više da su ta djeca u autu nastradala ili prouzrocila nesrecu u kojoj bi nastradali drugi nedužni ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije