Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilniku ČOKOLADICA
Povratak na članak

Majci pretučenog djeteta rekli da ga školuje kod kuće. Sada svaki dan sjedi s njim na nastavi

Očajna majka tvrdi kako su zlostavljaču njenog djeteta samo rekli da 'bude dobar', dok njen sin ide psihologu, mokri u krevet i ima migrene.

Komentari 20

IS
istinaizlike
09:24 09.10.2019.

Trebalo bi provjeriti čije je nasilničko sunce kad je ravnateljica tako blagonaklona.

VL
PH
Petarstijena-HR
12:02 09.10.2019.

U zatvor s roditeljima zlostavljača, a malog u popravni dom pa u zatvor.

VL
ST
stefj
09:58 09.10.2019.

Ma što sad tu neko nasilje... Bitno je da nas ima preko 70.000, nas učitelja i da ćemo uskoro biti brojem izjednačeni s brojem učenika i što radi nas odustaju od smanjenja stope PDV-a... Naš cilj je jasan - 22 učitelja na jednog učenika, visoki porezi i uništavanje privatnog sektora, naročito u području školstva...

VL
PR
PrimoracRi
10:30 09.10.2019.

Možda je tata vjerodostojan prema mami ,a mići to videl od tate,pa i on malo trenira. Zato ravnateljstvo škole muči i niš ne poveda .Kao to su dječija posla. Ima takvih diljem lijepe naše nažalost.

VL
ML
mladaklada
13:21 09.10.2019.

Možda je mali nasilnik već učlanjen u prikladnu stranku i pripremaju ga za načelnika ili župana. Primarne osobine za to očito ima. Sad dobiva čokolade za svoje ispade, za koju godinu dobije motor, pa auto. Onda zgazi par ljudi i ode u Švicarsku na školovanje jer je iz društveno prihvatljive obitelji. Onda mu daju firmu preko koje će izvlačiti novac iz proračuna i mjesto u prvom redu katedrale na misi. a ostalo će doći samo po sebi.

VL
BF
bf2
21:14 09.10.2019.

možda je mali iz društveno prihvaljive obitelji ili nije tukao djecu lokalnih političara i poduzetnika,zato je kazna blaga

VL
DJ
DjD
12:11 09.10.2019.

Kada je bilo koji ravnatelj/ nastavnik smijenjen/dobio otkaz zato što loše radi ili ne radi svoj posao? Užas, katastrofa-a za plaću se može buniti. Svaka čast dijelu koji pošteno radi svoj posao ali je zbog nepostojanja sankcija se uvuklo prilično neradnika u prosvjetu a velik dio ravnatelja su politički podobnici.

VL
DU
Deleted user
13:07 09.10.2019.

A da pošaljemo doma na školovanje svu zlostavljanu djecu

VL
LI
liliZG
10:53 09.10.2019.

ne zavaravajmo se, bilo je toga i u doba juge, i u doba ndh i kraljevine jugoslavije, uvijek je bilo nasilnika i onih koju su to nasilje trpili, iz mog iskustva, nasilje se rješavalo nasiljem, kada te netko napao fizički i ti se obranio fizičkim nasilje, ako si uspio nadvladati nasilnika , više te nije maltretirao, i to je bila bit. ... nažalost ako si bio fizički slabiji , mentalno slabiji ili jednostavno mekan , svi nasilnici su te uzeli na zub i to se nije rješavalo jer su to bila "dječja posla" , a na školskom igralištu za vrijeme odmora , tzv makljaže su bile normalna stvar , učiteljice , prof, i direktor škole ne bi se niti pogledom udostojili intervenirati a kamoli da razdvajaju ekipu, ... danas se svi prethodno navedeni boje roditelja pa ako je nasilnik iz neke bogate, važne, ili sl familije neće reagirati i praktično žrtvu proglasiti krivom i to je to...

VL
DO
Dolinski
12:07 09.10.2019.

Pedagoška znanost je zakazala: znaju nabrajati koji se instrumenti u odgoju ne smiju korstit (šiba) ali ne znaju reći koji se smiju koristit a da barem imaju pola efikasnosti (barem kratkoročne) te šibe. Preporuke pedagoške znanosti su kojekavi razgovori sa psiholozima, rad sa djecom što zahtjeva vrijeme i novac a nema svaka škola niti svaki roditelj nema vrijeme - reći će oni pa nisu onda ni trebali rađati djecu - takvo nam je i društvo - izumire jer su pedagozi (između ostalih) prevelik teret stavili na leđa roditelja i onda malo tko i želi postati roditelj - time je pedagoška struka na svoj način pridonjela negativnim demografskim trendovima

VL
Avatar PredsjednicaFrajla
PredsjednicaFrajla
09:26 09.10.2019.

...pa čudimo se nasilju?? Ipak je to Osnovna škola sa imenom Franje Tuđmana, ne? I to u Kninu..medjutim odimo na YouTube te se sjetimo se nesto ljepsih vremena, "DAN MLADOSTI 1979 ..ovako je to bilo - Dokumentarni Film"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.