Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno djelo

Majci godinu dana uvjetno zbog zanemarivanja djece

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
11.06.2019.
u 09:19

Kćer je često fizički kažnjavala i tjerala ju da po trgovinama i ugostiteljskim objektima traži prazne boce.

Domaćica J.M., majka četvero malodobne djece iz okolice Varaždina, osuđena je na godinu dana zatvora, uvjetno na dvije godine, zbog kaznenog djela protiv braka, obitelji i djece te prijetnje.

Kako piše u presudi Općinskog suda u Varaždinu, od 29. lipnja 2010. do polovice lipnja 2016., zanemarivala je kćer rođenu 2006. i sina rođenog 2005., ostavljajući ih u više navrata same u kući, u školu su dolazili prljavi, a kćer je imala i uši u kosi. Emocionalno ih je zlostavljala i lagala im da im je otac poginuo, a potom da je živ, ali da ga nije briga za njih.

Kćer je često fizički kažnjavala i tjerala ju da po trgovinama i ugostiteljskim objektima traži prazne boce. Nazvala je 2016. tada desetogodišnju kćer koja je otišla živjeti s ocem i zaprijetila joj da će doći po nju i "prodati za 50.000 kuna ili 10.000 eura", a oca i njegovu suprugu zaklati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije