Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u požegi

Majci četvero djece kuhinjski nož zabio se u prsni koš

Hitna pomoć
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
01.04.2019.
u 21:37

Za sada je 43-godišnjakinja izvan životne opasnosti koja je zadržana na bolničkom liječenju.

Majka četvero djece danas se iza 13 sati teško ozlijedila kada se veći kuhinjski nož zabio u njen lijevi dio prsnog koša. Nesreća se dogodila u mjestu Zagrađe pokraj Pleternice, prenosi Požega.eu.

Procjena liječnice, koja je došla na mjesto događaja je bila da se 43-godišnja žena s nožem u prsnom košu vozilom hitne medicinske pomoći preveze u gotovo 20-ak kilometara udaljenu Opću županijsku bolnicu Požega.

Dolaskom u požešku bolnicu unesrećena žena je odmah podvrgnuta operaciji u kojoj joj je izvađen nož iz prsnog koša. Medicinski zahvat je bio veoma zahtjevan budući da je prethodno utvrđeno kako je došlo do oštećenja još nekih unutarnjih organa u lijevom predjelu prsnog koša.

Za sada je 43-godišnjakinja izvan životne opasnosti koja je zadržana na bolničkom liječenju.

Policija je obaviještena o tom događaju te da je za sada utvrđeno da se radi o nesretnom slučaju.

Ključne riječi

Komentara 9

YU
YuBastards
22:36 01.04.2019.

U vecini ovakvih i slicnih slucajeva rijec je o obitelji u kojoj je barem jedan clan alkoholicar. Alkohol je u Hrvatskoj sve. Ako ne pijes onda si papucar,a ako si i zensko a ne pijes,onda se ne znas opustiti i uzivati u zivotu. Hrvatska je zemlja alkoholicara i ljudi protracenih zivota (najvecim dijelom svojom vlastitom krivnjom) bez ikakvog zivotnog cilja i svrhe. Svi se sopaju alkoholom i/ili tabletama i tule umjesto da se uhvate posla i odgovornosti. I onda..kada se dogodi ovakvo nesto..svi se cude kao pura dreku. Cemu cudjenje? Kako sijete,tako zanjete.

GL
GlasnaJasna
22:08 01.04.2019.

zašto se cuditi- u nasem drustvu nasilje se jos uvijek tolerira i krivnja svaljuje na žrtvu. pogledajte vecinu komentara u članku o objesenom bezpomicnom psu- opravdava se zlocin. dijete te majke ce najvjerovatnije se pretvoriti u monstruma iz ovog clanka

BI
biserkablagus4
02:19 02.04.2019.

izgleda da u Hrvackoj nozevi sami lete to je za knjigu ginusovu ,Prije su cigani letjeli u nebo a sad poceli nozevi da lete nije to po svetom duhu Uvecernjaku ima mnogo nepismeni a znam dobicu crveni karton jer pisemem ne prilicne kometare .Druze admire zasto stavljate oglase trazi zena partnera za jednu noc pa zar to spada u crnu kroniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije