Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA HAMAG BICRO
Povratak na članak

Magdalena Dovečer puštena iz Remetinca nakon što je iznijela obranu i priznala?

Što se pak tiče njezina rođaka Tomislava Pajića (49), on do daljnjeg ostaje u Remetincu. Nakon što su uhićeni protiv njih je pokrenuta istraga, tijekom koje treba ispitati 15 svjedoka.

Komentari 1

TA
Tarantula
10:49 06.10.2022.

Drži se Magdalena, bez brige isplatilo ti se! U Hrvatskoj je kriminal uvijek isplativ još pogotovo ako si u HDZ-u. Sada prijeđi u neku drugu agenciju i tamo pleti svoju mrežu do nove sudske presude i rada za opće dobro uz uvijetni rok kušnje od 6 mjeseci da ne počiniš isto kazneno djelo, što znači sada umjesto rođaku sredi pare sestrični i već se vide razlike u kaznenom djelu! Samo naprijed HDZ, uzmi im sve!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.